Spar Nord godt på vej til at blive Danmarks mest personlige bank

Analysevirksomheden Aalund har offentliggjort Bank Business Barometeret for 2018. Det måler erhvervskundernes vurdering banker inden for tilfredshed, loyalitet og image. Spar Nord ligger over gennemsnittet på 13 ud af barometerets 15 parametre. Og det er blandt andet inden for kategorien rådgivning, at banken får en god vurdering. Spar Nords erhvervskunder giver f.eks. udtryk for, at banken er god til at lytte samtidig med at kunderne generelt har stor tillid til deres rådgivere.

Spar Nord kan ikke alene bryste sig af at have de mest tilfredse erhvervskunder. Banken rydder også bordet i 3 ud af 5 regioner med det bedste image blandt landets banker, viser Finansimage-analysen for 2018, som Wilke har foretaget på vegne af FinansWatch.

Desuden har Spar Nord, i Finansimage-analysen for 2018, som Wilke har foretaget på vegne af FinansWatch, det bedste image i Nordjylland, Midtjylland og Syddanmark. På landsplan sætter Spar Nord sig på en samlet tredjeplads. Går man bag tallene viser det sig, at det især er rådgivning, service og troværdighed, der er årsag til placeringerne.

Ole Madsen, senior vice president i Spar Nord, har været så venlig at sige om forløbet: “I Spar Nord har vi en strategi, hvor personlig rådgivning og service i særklasse er i højsædet. I forbindelse med vores strategilancering stod Søren Bechmann for et forløb, hvor mere end 1.500 medarbejdere trænede i at give kunderne den gode serviceoplevelse og var med til at udforme et sæt af serviceløfter med udgangspunkt i bankens værdier. Forløbet var en stor succes og det fokus, vi fik skabt, er en vigtig del af forklaringen på, at vi i dag ligger i top blandt de danske banker, når kunderne vurderer os på service.”