Foredrag

Servicedesign = service + design

Servicedesign er fortsat en forholdsvis ny disciplin – og der er forskellige opfattelser af, hvad servicedesign er og kan …

Servicedesigneren arbejder sig bl.a. med serviceydelsens natur, med struktureret ide-generering, med prototypen, naturligvis med kunder og brugere og ikke mindst med kunde-, bruger, borgerrejsen …

Servicedesign handler om at designe serviceydelser …

At servicedesign handler om at designe serviceydelser er måske ikke særligt overraskende. Nogle vil kalde det åbenlyst. Andre mener muligvis, at det er banalt.

Men det er ikke desto mindre præcis det, som servicedesign handler om.

Men det kræver i sagens natur, at man “dobbeltklikker” på såvel design som serviceydelser – og på den måde får en grundlæggende forståelse for, hvad begge dele i sammenhængen dækker over.

Det gør Søren Bechmann i dette foredrag. Og kommer med eksempler på, hvad servicedesign kan – og hvor servicedesign gør en forskel. Samtidig med at han kommer med gode og dårlige eksempler …

Foredraget bygger på to bøger

“Med andre øjne”

Løft blikket og få en grundig introduktion til service, design og servicedesign.

“Servicedesign”

Den første danske bog om servicedesign.

Dette foredrag er f.eks. til dig der…

… er nysgerrig på service, design eller servicedesign

… interesseret i udvikling og forbedring af serviceprocesser

… i den offentlige sektor arbejder som f.eks. leder, konsulent, og projektleder med kommunikation forretningsudvikling, borger- eller erhvervsservice

… i den private sektor arbejder i f.eks. marketing, kommunikation, HR og forretningsudvikling

Hvad får du med hjem?

Du får en grundlæggende forståelse for, hvad servicedesign er

Du er blevet inspireret til at gå igang med arbejdet – eller arbejde videre.

Du har et vist overblik over hvordan man kan arbejde med servicedesign.

Hvad siger tilhørerne?

“… verdensklasse!!!”

Ren verdensklasse!!!

Kaj Knudsen

Expert / Punkt1

“… supergodt greb om emnet”

Søren smitter med sin begejstring for god kundeservice. Hans oplæg om service design – leveret med velvalgte cases og et supergodt greb om emnet – har inspireret os til en langt mere effektiv håndtering af vores kundeservice. Efter en workshop med Søren ved roret er service design blevet et fast omdrejningspunkt i vores arbejde med kunderelationer.

Anne Sofie Forfang

Nepcon

“… one of my favorite presentations …”

Søren’s presentation was one of my favorite presentations at the Service Design Conference 2010.

Paul Thurston

Service Design Wales

“… meget inspirerende …”

Mange tak for oplægget i dag. Det var meget inspirerende og underholdende. Vi har fået nogle gode input – og en hel del at tænke over.

Klaus Langager

Arbejdsmarkedsstyrelsen

“… oroligt bra och inspirerande …”

Tack för en oroligt bra och inspirerande föreläsning.

Johan Gréen

Gjensidige

“… fantastisk evne til å konkretisere …”

Søren Bechmann har en fantastisk evne til å konkretisere og eksemplifisere hva service design egentlig handler om.

Monica Fossnes Petersson

Norsk Design

“… lysende klare eksempler”

Søren Bechmann har tag i sit publikum. Han viser med lysende klare eksempler, hvordan servicedesign kan lede til bedre oplevet service for brugerne og samtidig give mere effektive organisationer. I stramme tider i den offentlige sektor er det ekstra vigtigt at se hele serviceydelsen efter i sømmene og samtidig rydde op i maskinrummet . Søren har budskaber til hoteller, restauranter, banker, detailhandelsbutikker, og biblioteker. Han har sikkert også noget at sige til folkeskolerne og ældresektoren, hvis han får lov. Og til vores allesammens hadeobjekt, når det gælder service, TDC. Efter at have hørt Sørens analyser, er egentlig mærkeligt at konstatere, at den virksomhed stadig er i markedet.

Anne Mette Hjalager

Syddansk Universitet

Foredragsholderen

Søren Bechmann

Søren har været med til at bringe servicedesign på dagsordenen i Danmark. Blandt andet ved at skrive den første danske bog om servicedesign, der udkom i 2010. Han er i det hele taget forfatter til en række anmelderroste og populære bøger, hvor han har formidlet sin viden og erfaring på en let tilgængelig måde – henvendt til alle, der vil vide mere om service, servicedesign, “service recovery” og ikke mindst kunderejsen.

Søren en rutineret og efterspurgt foredragsholder. Han holder hvert år et stort antal foredrag for store og små organisationer, private og offentlige.

Fælles for alle foredrag er, at formen er inspirerende, afslappet og humoristisk. Desuden deles der gavmildt ud af praktisk viden og konkrete værktøjer.

Det praktiske

Pris

Aftales individuelt.

Varighed

60-90 minutter – og i øvrigt efter aftale

Tilpasning

Det er evt. muligt at kombinere og tilpasse foredrag, så de passer ind i sammenhængen, deltagersammensætning og programmet i øvrigt. Dette dog alene efter nærmere aftale.