Hvilken rejse sender du dine kunder på?

Skab overblik over den rejse, som du sender dine kunder på. Og tilrettelæg nogle bedre rejser, som får dem til at komme igen, købe mere – og anbefale dig til andre.

Hvis du vil vide mere …

… om kunderejsen, har vi en række forskellige tilbud til dig.

Rådgivning

Vi hjælper organisationer med at udvikle attraktive og effektive kunderejser.

Foredrag

Inspirerende foredrag fyldt med med praktisk viden og konkrete værktøjer.

Kurser

Lær mere om kunderejsen – enten i kursuslokalet eller hjemme i sofaen.

Workshop

Brug en workshop til at trænge længere ind i kunderejsen – og løs konkrete problemer!

“Ha’ en fortsat god dag!”

Håndbog der giver dig overblik og kontrol over kunderejsen.

“Kunderejsen”

En overskuelig og let læst introduktion til arbejdet med kunderejsen.

1:1 Coaching

Vi arbejder i dybden med udgangspunkt i dine konkrete problemer og udfordringer.

Den bedste måde at styre kundeoplevelsen på, er selv at tilrettelægge den

Den bliver kaldt mange forskellige ting: kunderejsen, brugerrejsen, borgerrejsen, gæsterejsen, patientrejsen, medlemsrejsen, pårørenderejsen, medarbejderrejsen, abonnentrejsen, passagerrejsen og meget andet.

Det er ikke så vigtigt, hvad man kalder rejsen. Men det helt centrale er, at der er tale om en rejse, der dækker over, at mennesker – i rollen som kunder, brugere, borgere, gæster, patienter, medlemmer, pårørende, medarbejdere, abonnenter og passagerer – bevæger sig fra A til B.

Og de er i bevægelse for at opnå noget: få en ydelse, et produkt, en behandling, en seng at sove i, undervisning eller f.eks. en oplevelse.

Kundeoplevelsen er vigtigere end nogensinde

At arbejde med kundeoplevelsen – uanset om man er en virksomhed, et hospital eller en kommune – er vigtigere end nogensinde. For eksempel fordi konkurrencen er stigende – lokalt og globalt. Fordi kunderne har mere “magt” og stiller større krav. Og fordi sociale medier har skabt en transperens, der (heldigvis) gør det uhyre svært at slippe afsted med halvhjertede løsninger.

Vil man arbejde med kundeoplevelsen er det svært at komme udenom kunderejsen. Fordi kunderejsen som redskab er en helt central vej til oversætte halv-abstrakte visioner (som f.eks. “kunden i centrum”) til handling. Og fordi man med kunderejsen selv kan tilrettelægge, styre og bestemme, hvilken oplevelse kunderne skal have.

Kunderejsen har altid været der

Selvom “kunderejsen” som begreb er forholdsvist nyt, har rejsen jo altid eksisteret. I sagens natur har der altid været tale om, at mennesker er kommet gennem forskellige faser eller processer, når de i rollen som kunder har købt et produkt, i rollen som patienter har været igennem en behandling på et hospital, eller i rollen som borgere har søgt kommunen om tilladelse til at bygge et drivhus.

Det nye er, at der er skabt opmærksomhed omkring rejsen. At der er opstået et begrebsapparat omkring rejsen. Og at der er blevet udviklet modeller, metoder og redskaber, der kan bruges til at kortlægge, forbedre og implementere rejsen.

Rejsen skal være attraktiv, effektiv og anderledes

At kortlægge en kunderejse har bestemt værdi. Men det mest værdifulde er som regel at udvikle en forbedret rejse. Det handler om, at kunderejsen skal være attraktiv, effektiv og evt. anderledes.

Den attraktive kunderejse dækker kundernes behov, tilfredsstiller deres ønsker og løser deres problemer.

Men det skal balanceres og derfor skal rejsen desuden være effektiv for organisationen bag rejsen. Rejsen skal kunne afvikles på en praktisk, forsvarlig og lønsom måde.

Endelig er differentiering for mange virksomheder forretningskritisk. De skal adskille sig – gerne markant – fra de konkurrenter, som de er oppe imod. Den kan en – i sig selv –anderledes kunderejse medvirke til.