Kom dybere ind med en workshop

Med en workshop er der mulighed for at fokusere særligt på kunderejsen, servicedesign og “service recovery”. Det kan f.eks. omfatte muligheden for yderligere at diskutere principper, metoder og modeller.

Vi bruger især workshops …

… når vi arbejder med

Kunderejsen

Kunderejsen er et stærkt værktøj til at omsætte visioner til handling og virkelighed.

Servicedesign

Servicedesign handler om at designe attraktive, effektive og anderledes serviceydelser.

Service Recovery

En utilfreds kunde kan gøres mere tilfreds end kunder, der aldrig har oplevet et problem.

Kunderne siger…

“… rigtig godt oplæg …”

Søren holdt et rigtig godt oplæg, der svingede mellem teori på lidt højere plan, humoristiske eksempler samt idéer til, hvordan vi praktisk kan arbejde videre med emnet i vores virksomhed.

Betinna Sidor Rasch

Info-Revision

“… oroligt bra och inspirerande …”

Tack för en oroligt bra och inspirerande föreläsning.

Johan Gréen

Gjensidige

“… inspirerende workshop …”

Kanon og meget inspirerende workshop. Mange virkelig relevante og brugbare pointer, der giver stof til eftertanke.

Jesper C. Højenvang

Foreningen af Lystbådehavne i Danmark

“… meget inspirerende …”

Mange tak for oplægget i dag. Det var meget inspirerende og underholdende. Vi har fået nogle gode input – og en hel del at tænke over.

Klaus Langager

Arbejdsmarkedsstyrelsen

“Jeg vil sige dig tak …”

Jeg vil sige dig tak for en rigtig fin workshop med Studieskolen administrative og praktiske personale. Jeg har fået utrolig gode tilbagemeldinger, og vi glæder os meget til at arbejde videre med kunderejse m.v.

Charlotte Lorenzen

Studieskolen

Om workshoppen

En workshop – hvor en større eller mindre gruppe samles i en afgrænset periode for at arbejde koncentreret med en konkret opgave – kan anvendes til flere forskellige ting.

Udgangspunktet kan naturligvis være, at der faktisk skal findes en løsning på den konkrete opgave. Det kan også være lidt blødere: At gruppen samles for for at få mulighed for at præsentere holdninger og perspektiver på opgaven. Der kan være behov for at skabe ejerskab til et projekt. Og formålet med workshoppen kan være, at deltagerne skal have indsigt i en ny disciplin – for eksempel kunderejsen, servicedesign, eller klagehåndtering – med mulighed for at afprøve forskellige metoder og værktøjer.

Under alle omstændigheder giver workshoppen mulighed for at trænge dybere ind i en disciplin. Inkl. mulighed for at diskutere principper, metoder og modeller.

I organisationer hvor beslutningen om “at gøre noget” er truffet, er et foredrag kombineret med en workshop ofte en rigtig god begyndelse. Hér kommer man længere end med det isolerede foredrag.

Søren Bechmann har stor erfaring med facilitering af workshops og brugerinvolverende metoder i både offentligt og privat regi.