Foredrag

Søren Bechmann er en rutineret og efterspurgt foredragsholder. Han holder et stort antal foredrag hvert år for store og små organisationer, private og offentlige. Emnerne bevæger sig rundt om kunderejsen, service, servicedesign og håndtering af klager og utilfredse kunder.

Søren Bechmann foredrag

Søren Bechmanns foredrag

Søren kan bookes til fem forskellige foredrag.

Kunderejsen

Forstå kunderejsen – kortlægning, forbedring og implementering

Pårørenderejsen

Observationer fra fire forskellige rejser gennem sundhedssystemet

Servicedesign

Forstå service, design og servicedesign.

“Service Recovery”

Utilfredshed kan bruges til noget – gør kunden god igen!

Det praktiske

Pris

Aftales individuelt.

Varighed

60-90 minutter – og i øvrigt efter aftale

Tilpasning

Det er evt. muligt at kombinere og tilpasse foredrag, så de passer ind i sammenhængen, deltagersammensætning og programmet i øvrigt. Dette dog alene efter nærmere aftale.

Søren Bechmann foredrag

Om fordragene

Fælles for alle foredrag er, at formen er inspirerende, afslappet og humoristisk. Desuden er det en helt central målsætning, at der deles ud af praktisk viden og konkrete værktøjer.

Målsætningen er at den enkelte deltager inspireres til – ud fra forskellige discipliner – at yde en lidt bedre service. Og at at den enkelte deltager får nogle konkrete ideer med hjem, som kan implementeres “på onsdag”.

Tilhørerne siger bl.a., at de forlader et foredrag med Søren Bechmann klogere, inspireret og motiveret i forhold til at se på deres egen servicevirkelighed med nye øjne.