Foredrag

Kunderejsen: hvilken rejse sender du dine kunder på?

Få en grundlæggende forståelse for, hvad kunde-, bruger- og f.eks. borgerrejsen er. Og bliv inspireret til at gå igang med arbejdet – eller arbejde videre.

Kunderejsen eksisterer – uanset om du er kender til den eller ej

Hver eneste dag sender private og offentlige organisationer deres kunder, brugere og borgere ud på en rejse. Ofte en ret tilfældig rejse som ikke er tilrettelagt specielt bevidst. Men som ikke desto mindre kan have en væsentlig indflydelse på kundernes, brugernes og borgernes oplevelse og opfattelse af organisationen.

Når man arbejder med kunderejsen får man en større forståelse for kundernes behov, problemer, udfordringer, adfærd og handlinger. Da “vinklen” er udefra og ind, tvinges man til at se på verden med kundens øjne. På den måde får man et overblik over de problemer og udfordringer, som kunderne oplever, når de køber et produkt, en serviceydelse eller en oplevelse – og i det hele taget er i kontakt med en organisation.

Det er et overblik, som man kan bruge til at indrette og tilpasse sin forretning, så man på en bedre måde dækker behovene og løser problemerne. Man kan på den måde fokusere på det vigtige og tilrettelægge kundeoplevelser, som er attraktive for kunderne, som får dem til at huske organisationen, komme tilbage og tale pænt om organisationen til andre.

Det er ikke raketvidenskab …

At arbejde med kunderejsen er meget konkret og håndgribeligt. Og det er ofte relativt enkelt at komme igang med arbejdet.

I øvrigt fokuserer man med kunderejsen ikke alene på “kunder”. Modellen og redskaberne kan også bruges på borgere, brugere, gæster, medarbejdere og alle mulige andre. Fælles er, at der er tale om mennesker som i forskellige roller sendes på en rejse.

Få et fælles sprog

Dette foredrag sætter begreberne på plads og kan f.eks. medvirke til, at en organisation får et fælles sprog om kunderejsen. Samtidig introduceres konkrete metoder til kortlægning, design og implementering af den attraktive, effektive og anderledes kunderejse.

Foredraget bygger på to bøger

“Ha’ en fortsat god dag!”

Den seneste danske håndbog til arbejdet med kunderejsen. Og kunderejsen handler om, at mennesker.

“Kunderejsen”

En let og hurtigt læst introduktion til kunderejsen.

Dette foredrag er til dig der …

… vil (eller skal) igang med kunderejsen – men ikke helt ved hvordan

… er interesseret i bruger- og kundeoplevelser, cx, marketing, service eller f.eks. servicedesign

… har en mistanke om at kunderne ikke altid oplever det, som du håber, at de oplever

… i den offentlige sektor arbejder som f.eks. leder, konsulent, og projektleder med kommunikation forretningsudvikling, borger- eller erhvervsservice

… savner inspiration til, hvordan du får input fra kunderne, der faktisk kan bruges til noget

… i den private sektor arbejder i f.eks. marketing, kommunikation, HR og forretningsudvikling

Hvad får du med hjem?

Du har en grundlæggende forståelse for, hvad kunde-, bruger- og f.eks. borgerrejsen er..

Du er blevet inspireret til at gå igang med arbejdet – eller arbejde videre.

Du har et vist overblik over hvordan man kan arbejde med kortlægning af kunderejsen.

Og du har fået konkrete forslag til hvordan man generelt kan forbedre en kunderejse.

Hvad siger tilhørerne?

“… kompetent, præcist og skarpt”

Konferencen var en blandet fornøjelse – indtil Søren gik på scenen. Emnet var ikke bare inspirerende. Det blev også formidlet kompetent, præcist og skarpt.

Louise Frank

OK Energiselskab

“… ekstraordinær god formidler …”

Søren er en helt ekstraordinær god formidler, som evner at engagere sine tilhørere i en grad som man kun sjældent oplever.

Morten Knudsen

JNA Vinduer & Døre A/S

“… formår at motivere …”

Søren har en evne til at gøre det vanskelige enkelt. Han formår at motivere, engagere og aktivere både medarbejdere og ledere til at gøre en markant forskel, når det handler om service.

Lene Ovesen

SOS International

“… one of my favorite presentations …”

Søren’s presentation was one of my favorite presentations at the Service Design Conference 2010.

Paul Thurston

Service Design Wales

“… stof til eftertanke”

Tusinde tak for et spændende foredrag. Der var mange gode eksempler der gav stof til eftertanke, og som vores studerende kan bruge fremadrettet i deres projekter.

Jette W. Jensen

VIA University College

“… inspiring speaker …”

Søren is a very inspiring speaker on service design, who brought new inspiration to me and my colleagues.

Jørgen Kjærgaard

Implement Consulting Group

Søren Bechmann Frank Høedt København

Foredragsholderen

Søren Bechmann

Søren har siden 2005 beskæftiget sig med kunderejsen – han har skrevet to bøger om kunderejsen og har hjulpet en lang række virksomheder og organisationer med at kortlægge og forbedre kunde- og brugerrejser.

Han er en rutineret og efterspurgt foredragsholder. Han holder hvert år et stort antal foredrag for store og små organisationer, private og offentlige.

Fælles for alle foredrag er, at formen er inspirerende, afslappet og humoristisk. Desuden deles der gavmildt ud af praktisk viden og konkrete værktøjer.

Det praktiske

Pris

Aftales individuelt.

Varighed

60-90 minutter – og i øvrigt efter aftale

Tilpasning

Det er evt. muligt at kombinere og tilpasse foredrag, så de passer ind i sammenhængen, deltagersammensætning og programmet i øvrigt. Dette dog alene efter nærmere aftale.