Rådgivning

Vi hjælper offentlige og private virksomheder med at udvikle attraktiv og effektiv service i bred forstand. Det kan f.eks. handle om at kortlægge og forbedre kunderejser, om at arbejde med servicedesign som metode eller om håndtere klager og utilfredse kunder.

Vi rådgiver især indenfor …

Kunderejsen

Kunderejsen er et stærkt værktøj til at omsætte visioner til handling og virkelighed.

Servicedesign

Servicedesign handler om at designe attraktive, effektive og anderledes serviceydelser.

Service Recovery

En utilfreds kunde kan gøres mere tilfreds end kunder, der aldrig har oplevet et problem.

Kunderne siger…

“Forløbet var en stor succes …”

I Spar Nord har vi en strategi, hvor personlig rådgivning og service i særklasse er i højsædet. I forbindelse med vores strategilancering stod Søren Bechmann og Service Design Institute for et forløb, hvor mere end 1.500 medarbejdere trænede i at give kunderne den gode serviceoplevelse og var med til at udforme et sæt af serviceløfter med udgangspunkt i bankens værdier. Forløbet var en stor succes og det fokus, vi fik skabt, er en vigtig del af forklaringen på, at vi i dag ligger i top blandt de danske banker, når kunderne vurderer os på service.

Spar Nord

“… helt fantastisk rejse …”

Tusind tak for en helt fantastisk rejse i servicedesign verdenen. Det har været en stor øjenåbner for vores organisation.

Mette Olesen

Nordjyllands Trafikselskab

“… meget succesfuldt”

Samarbejdet med Søren Bechmann omkring udviklingen og gennemførelsen af forløbet Uddannelse i offentlig servicedesign for folkebiblioteker i centralbiblioteksområde Midtjylland har på alle måder være en fornøjelse og meget succesfuldt. Søren har været en professionel samarbejdspartner, udvikler og underviser med et klart mål og budskab, som har bundet uddannelsesforløbet sammen og givet stort udbytte til deltagerne. Desuden har jeg oplevet en vilje til at lykkes med forløbet men også med den enkelte deltagers læring, som ligger ud over det sædvanlige, og Søren har gået meget langt for at understøtte deltagernes individuelle læringsforløb og arbejde med servicedesign. Derfor kan jeg varmt anbefale Søren Bechmann som samarbejdspartner og underviser såvel som resultatet af vores samarbejde.

Lone Engel Westphal

Herning Bibliotekerne

“Det har været en fornøjelse …”

Vi igennem et halvt år samarbejdet med Søren Bechmann og Service Design Institute. Det har været en fornøjelse. Søren er en utrolig sympatisk og samtidig en meget professionel samarbejdspartner, der ikke er bange for at sige sin mening. Det har haft stor betydning for de resultater vi har skabt i projektet, at Søren på en og samme tid formår at være fleksibel og samtidig ikke giver køb på fagligheden.

Anne Bladt

Helsingør Biblioteker

“Jeg vil sige dig tak …”

Jeg vil sige dig tak for en rigtig fin workshop med Studieskolen administrative og praktiske personale. Jeg har fået utrolig gode tilbagemeldinger, og vi glæder os meget til at arbejde videre med kunderejse m.v.

Charlotte Lorenzen

Studieskolen

Erfaring, fornuft og teori

Vi er overbeviste om at god service gør verden til et lidt bedre sted at være. Derfor hjælper vi private og offentlige organisationer med at designe attraktive, effektive og anderledes serviceydelser – på tværs af alle kontaktpunkter.

Vores tilgang er baseret på en kombination af mangeårig erfaring, sund fornuft og gennemarbejdet teori. Vi arbejder ofte med afsæt i servicedesign – og har af samme grund den nødvendige dybe indsigt i såvel serviceydelsens natur som i “design thinking & doing”.

Når vi hjælper private og offentlige organisationer sker det med udgangspunkt i et udefra ind perspektiv. Vi betragter primært verden gennem brugernes, borgernes og kundernes øjne. Senere arbejder vi med de bagvedliggende processer.

Søren Bechmann etablerede i 2005 Service Design Institute. Læs mere om instituttet her.