Modtagerflex

Jeg kan ikke længere hidse mig op over PostNord. I stedet har jeg mest af alt ondt af virksomheden – lidt på samme måde, som man kan have ondt af en fjern slægtning, der af forskellige grunde lever et lidt sølle liv.

Det betyder ikke, at jeg er ikke undres over PostNord. Og jeg tænker i den forbindelse ikke på de talrige gange, hvor jeg har fået en besked om, at man har forsøgt at aflevere en pakke, men at der ikke var nogen hjemme – selvom der faktisk var nogle hjemme.

For nu har jeg “Modtagerflex”, så pakker kan afleveres, når jeg ikke er hjemme. Det fungerer egentlig meget godt. Bortset fra at nu bliver alle pakker afleveret på et “aftalt sted” – uanset om der er nogen hjemme eller ej. Jeg har f.eks. flere gange haft øjenkontakt med et postbud, som ikke desto mindre er fortsat om til det aftalte sted. Selvom det ville være en hel del nemmere for både postbud og mig, hvis der blev banket på døren og pakken blev afleveret dér.

I dag skete det igen – og i dag spurgte jeg så postbuddet, hvorfor pakken blev lagt på det aftalte sted, selvom han jo kunne se, at der var nogen hjemme. “Det gør vi altid. Ha’ en god dag.” var svaret. Og væk var han.