Dengang jeg mødte Bill …

Da jeg skrev på min første bog om servicedesign, opsøgte jeg “alle”, der kunne fortælle mig noget om disicplinen. F.eks. så jeg, at en designer, Bill der boede i Palo Alto, kom til København for at holde foredrag.

Jeg skrev til ham – om jeg måtte interviewe ham. Ti minutter senere ringede han til mig: Han havde googlet mig og fundet ud af, at jeg boede tæt på et familiemedlem, som han alligevel skulle besøge i Kbh. Så han tilbød mig at kigge – kort – forbi.

Jeg accepterede naturligvis. Og tænkte så, at jeg jo nok hellere måtte undersøge, hvem Bill egentlig var.

Det første hit på Google ledte mig til Det Hvide Hus. For Bill havde kort forinden besøgt Michelle Obama, som havde overrakt ham en “Lifetime Achievement Award”. Desuden var Bill en af grundlæggerne af IDEO – et af verdens førende designbureauer (som jeg dengang heller ikke kendte …).

Bill kiggede forbi. Endte med at blive i halvanden time. Og var meget venlig, meget nysgerrig på min bog og meget hjælpsom.

Udover at Bill Moggridge gjorde mig klogere på servicedesign, lærte jeg to ting:

At man bare skal spørge – også selvom det er en (servicedesign-) rockstjerne, man spørger. 

Og at de dygtigste og klogeste inden for et felt meget, meget ofte er er uhyre ydmyge, venlige og generøse.