Vi arbejder på et nyt kursusprogram

Her i Corona-karantænen fordyber vi os i nogle af alle de bøger, vi aldrig får læst. “Don’t Read This Book” er én af dem. Det er på mange måder en bedrevidende og selvfed bog skrevet af en mand der ikke er i tvivl om, at han har set lyset. Men Daniel Roos har en vigtig pointe i sin beskrivelse af, hvordan man får gjort op med et kendt fænomen. Når man har tid, får man en utrolig masse idéer til, hvad man også kunne gøre. Dem skriver man på en liste, som bliver længere og længere.

Roos arbejder med en To Don’t – liste. Altså en liste over alle de gode idéer, som man IKKE skal føre ud i livet. Pointen er at man jo selvfølgelig kan huske de tre ideer, som man vælger at fokusere på. Og man må ikke gå videre med andre idéer før de tre er ført ud i livet.

På vores liste står: Et godt og relevant kursusprogram til efteråret 2020 og foråret 2021. Vi regner med, at programmet er på plads inden 1. maj.

Følg med i udviklingen af programmet i vores nyhedsbrev og skriv gerne til os, hvis du vil være med i vores bruger-test.