God oplevelse med Carglass …

Lørdag nat brugte jeg næsten 5 timer på at komme fra København til Aarhus med to overgearede tøser på bagsædet, som havde været til Justin Bieber koncert. Og én ulykke kommer som bekendt sjældent alene: Et eller andet sted i mørket på Fyn fik jeg et stenslag på forruden.

I weekenden bookede jeg en tid på Carglass’ website og har nu fået repareret ruden. Det var en god oplevelse. Jeg var ventet. Venlige medarbejdere klarede hurtigt reparationen – fandt i øvrigt et andet lille stenslag, jeg havde overset. Blev budt på kaffe – og da jeg ikke tidligere har overværet en reparation af et stenslag, fik jeg lov til at følge den på nærmeste hold. Medarbejderen forklarede venligt og indgående. Og mens han ventede på at noget lim skulle tørre, benyttede han lejligheden til at pudse bilens ruder. Jeg betalte selv (og det var bestemt en rimelig pris), men havde det været en forsikringssag, tilbyder Carglass at klare al papirarbejdet med forsikringsselskabet.

Jeg har aldrig sagt, at der ikke findes eksempler på god service i Danmark. Men jeg har sagt, at der ikke er overvældende mange eksempler. Og at vi af samme grund ofte forventer dårlig service, men overraskes af god.