På besøg hos Langenæs Bageriet

Jeg drak en kop kaffe med Michael Spottag – bagermester og indehaver af Langenæs Bageriet. Det var som altid en fornøjelse – og uhyre inspirerende. Michael er fuld af gode historier og ikke mindst fuld af gode, konkrete eksempler på, hvordan bageriet dagligt ikke blot fokuserer på, men også leverer høj kvalitet og god service. Det er et fokus, som ikke blot har resulteret i en stor bagerforretning på Langenæs Alle. Den første “knopskydning” har fundet sted med en forretning i Højbjerg. Og jeg har ikke en fornemmelse af, at det stopper der.

Da jeg ankom til forretningen, så jeg i øvrigt en medarbejder hjælpe en kunde med at bære varer ud til kundens bil. Et syn man ofte kan se netop hér. Men som ellers er forholdsvis sjældent i dagens Danmark. Jeg nåede lige at tage et billede…