Kursusprogram forår 2024

Vores kursusprogram for foråret 2024 præsenterer fine muligheder for, at du kan fordybe dig i kundeoplevelsen og servicedesign.

KUNDEREJSEN
“Brug kunderejsen til at tiltrække og fastholde dine kunder” er et 1 dags kursus, der afholdes i både København og Århus. Her bliver du undervist af Danmarks førende eksperter på området. Og du får bl.a. enkle modeller, værktøjer og metoder – som du kan gå hjem og straks arbejde videre med. Læs mere her.

SERVICEDESIGN
For dem, der ønsker at får hul på servicedesign, tilbyder vi et to-dages “Grundkursus i servicedesign” ledet af forfatterne til den seneste og mest omfattende bog om emnet. Her bliver du bl.a. inspireret til at tilrettelægge attraktiv, effektiv og anderledes service. Du bliver introduceret til metoder, der kan bruges til at kvalitetssikre, teste og justere services før de sættes i produktion og rammer brugerne. Og du kommer til at arbejde med Service Blueprint, som kan bruges til at gøre det attraktive effektivt. Afholdes i både København og Århus. Læs mere her.

ONLINE KURSER
Vi har også skræddersyet tre onlinekurser for dem, der ønsker at udforske emnet i deres eget tempo – og når der passer i kalenderen. Kurserne omfatter hhv. kortlægning af kunderejsen, forbedring af kunderejsen og ide-generering. Læs mere her.