Klar til at betale for at komme af med utilfredshed

Syed mistede sin bagage på en rejse med British Airways. Og BA hænger lidt for længe i håndbremsen: Får ikke løst problemet eller kommunikeret ordentligt med Syed. Så han begynder (selvfølgelig) at tweete om sit problem. Kalder BA’s service for “horrendous”. Men tager også sagen et interessant skridt videre. Syed promoter sit tweet og betaler for at mange andre end hans ca. 1.000 followers kommer til at høre om hans utilfredshed med BA.

Jet Blue’s SVP for marketing er da heller ikke sen til at “udnytte” situationen. Han skriver på Twitter: “Interesting; a disgruntled customer is buying a promoted tweet slamming a brand where they had a bad experience. That’s a new trend itself!”

Og den nye trend betyder da også, at historien hurtigt spredes på mange forskellige sociale media samtidig med at CNN, Financial Times m.fl også går ind i sagen.

Til at begynde med ville Syed ikke fortælle hvor mange penge han havde havde brugt på projektet. Efterfølgende er det kommet frem, at han faktisk har brugt $ 1.000. Det er da en slat – og måske vil han bruge mere. Han skriver under alle omstændigheder på Twitter, at han har tænkt sig at “… run promoted ads untill BA fix the mess…”