Ydelser

Man kan af og til få det indtryk, at vi har større forventninger til ny teknologi end vi har til hinanden. Og man kan få den mistanke, at teknologien nærmest lever sit eget liv og at vi for længst har mistet kontrollen.

Men uanset hvor meget digitalisering der kan tænkes ind i serviceydelser, spiller menneskelig interaktion trods alt fortsat en rolle i mange serviceydelser. Og heldigvis for det. Men det betyder så også, at implementering af ny serviceadfærd kan være ensbetydende med, at der skal skubbes til en kultur – og at vaner og rutiner skal ændres.

Og forandring er som bekendt en stor udfordring i mange organisationer. Så meget desto mere er der behov for konkrete løsninger – og andet og mere end emails fra direktionen om, at tingene skal gøres anderledes i næste uge…

Uanset om omdrejningspunktet er servicedesign, kunderejser eller klagehåndtering, fokuserer vi på konkrete løsninger, der reelt kan implementeres og skabe forandring – og meget gerne hurtigt. I den forbindelse er det vores erfaring, at det er sjældent, at tykke rapporter i sig selv skaber forandring…

Vores tilgang er baseret på en kombination af erfaring, fornuft og teori. Og vi holder os til inspirerende foredrag, involverende workshops, udviklende kurser og resultatorienteret consulting.

Udover Søren Bechmann består Service Design Institute af en kerne af associerede designere og konsulenter, som tilknyttes fra projekt til projekt. Det betyder, at de rigtige tilknyttes det enkelte projekt. Og det betyder, at vi aldrig forsøger at få et projekt til “at passe” til de kompetencer man tilfældigvis i forvejen har på lønningslisten…

Få ”Kunderejsen” som e-bog – helt gratis

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få straks adgang til at downloade e-udgaven af ”Kunderejsen” – 84 sider om kortlægning, design og implementering af kunderejser.

Jeg skriver om service, servicedesign, kunde- og brugerrejser samt ”service recovery”. Og jeg skriver alene, når jeg har noget på hjerte. Af samme grund udkommer nyhedsbrevet med ujævne mellemrum.

Du kan naturligvis til enhver tid framelde dig igen.

© Rettighederne til alle de materialer, som du får adgang til på denne hjemmeside, tilhører Søren Bechmann og evt. de involverede forlag. Materialerne må frit gengives med behørig kildeangivelse. Dog må materialerne ikke gøres til genstand for selvstændig kommerciel udnyttelse.