Service Design Masterclass 2016

backed by SDN

Interessen for design thinking og servicedesign er tydelig. Flere og flere organisationer – private såvel som offentlige – har fået øjnene op for designernes metoder, redskaber og værktøjer. Og det er åbenlyst at metoderne ikke er forbeholdt design af fysiske produkter. De kan også anvendes til design af noget så uhåndgribeligt som serviceydelser og -oplevelser. Tirsdag den 3. maj 2016 havde vi sammensat en spændende eftermiddag, hvor der fra forskellige foredragsholdere var mulighed for at høre mere om service, design og servicedesign.

Oplægsholderne

 Service

Stine Ringvig Marsal

Københavns Lufthavne

Stine Ringvig Marsal er Service Excellence Director hos Københavns Lufthavne. På baggrund af customer journey mapping og med afsæt i servicedesign driver hun CPHs arbejde med kundeoplevelser, både i forhold til lufthavnens B2C og B2B kunder: parkanter, passagerer, airlines, groundhandlere, forpagtere og lejere. Stine er uddannet sociolog og har desuden arbejdet som Customer Experience Manager i Tivoli og som salgschef i København Zoo.

 Design

Thomas Sigsgaard

Salto & Sigsgaard

Thomas Sigsgaard er designer og vil tale om designprocessen og design thinking. Thomas etablerede tegnestuen Salto & Sigsgaard sammen med Kasper Salto i 2005. Tegnestuen har blandt andet vundet konkurrencen om at tegne nye møbler til Finn Juhl salen i FN bygningen i New York.

 Servicedesign

Arne van Oosterom

Design Thinkers, Amsterdam

Vi har været så heldige at overtale Arne van Oosterom til at komme en tur til København. Arne betragtes internationalt som en af pionererne inden for servicedesign og design thinking. Har er grundlægger og partner i Design Thinkers Group og Design Thinkers Akademy. Her har han arbejdet med virksomheder som Volkswagen, Philips, Vodafone, Miele, Canon, Coca-Cola og SAP. Han har desuden undervist på Stanford D-School.