Kunder og samarbejdspartnere siger…

Stine RingvigStine Ringvig Marsal,
Service Excellence Director,
Københavns Lufthavne A/S:

”Mit første møde med Søren tændte den ild i mig, der skulle komme til at brænde noget så inderligt for gode kundeoplevelser og servicedesign. Det er muligt, at han for nogen ”bare” er en af Aarhus’/Jyllands/Danmarks førende eksperter indenfor service og servicedesign. Men det var mødet med Søren og hans bøger, der har inspireret mig og ikke mindst givet mig evnerne til at arbejde med service og kundeoplevelser på nogle af Danmarks mest eftertragtede arbejdspladser.”

Hans Søby,
Svendborg Havn
:

”På et kursus med Søren udarbejdede vi på havnen i Svendborg en fælles forståelse for vores service. Hver medarbejder ved, når han/hun møder en gæst, hvad vi mener god service er og, hvordan det udleves. Det har løftet serviceniveauet hos os, og vi kan direkte se det på tilbagemeldingerne fra vores gæster.”

Jonas Juul Jeppesen,
Subscrybe
:

”Skal hilse fra alle Subdenmark-deltagerne og sige tak for meget inspirerende og velformidlet oplæg i dag. Alt i alt en meget vellykket seance – vi er meget tilfredse.”

Heidi Melin,
Aleris-Hamlet Hospitaler:

”Tak for det fantastiske foredrag. Huset summer af dine mange pointer, og vi forsøger at samle op i alle kroge. Mange har rost foredragets indhold og dig som foredragsholder; du formåede at gøre det interessant og nærværende.”

Anne Vest Hansen,
Statsbiblioteket:

”I Projekt Attraktiv Kundeservice – et læringsprojekt på tværs af biblioteker – har Søren været tilknyttet som konsulent og faciliteret en række workshops. Søren har været en stor inspirationskilde og læremester i servicedesign som tilgang til nytænkning af kundeservice på bibliotekerne. Han har givet os et nyt blik på egen praksis, været både provokerende og kærlig sparringspartner, og givet os nogle stærkt inspirerende udviklingsværktøjer.”

Robert Johnson,
TDC:

”Thank you for delivering two fantastic seminars for TDC.”

Julian Stubbs,
UP:

“Soren Bechmann is one of the leading marketing people that I’ve had the pleasure of meeting in Scandinavia. I can recommend him highly and would be happy to provide a further endorsement.”

Anne Mette Hjalager,
Syddansk Universitet:

“Søren Bechmann har tag i sit publikum. Han viser med lysende klare eksempler, hvordan servicedesign kan lede til bedre oplevet service for brugerne og samtidig give mere effektive organisationer. I stramme tider i den offentlige sektor er det ekstra vigtigt at se hele serviceydelsen efter i sømmene og samtidig rydde op i ”maskinrummet” . Søren har budskaber til hoteller, restauranter, banker, detailhandelsbutikker, og biblioteker. Han har sikkert også noget at sige til folkeskolerne og ældresektoren, hvis han får lov. Og til vores allesammens hadeobjekt, når det gælder service, TDC. Efter at have hørt Sørens analyser, er egentlig mærkeligt at konstatere, at den virksomhed stadig er i markedet.”

Charlotte Lorenzen,
Studieskolen:

”Jeg vil sige dig tak for en rigtig fin workshop med Studieskolen administrative og praktiske personale. Jeg har fået utrolig gode tilbagemeldinger, og vi glæder os meget til at arbejde videre med kunderejse m.v.”

Achim Litschko,
CoEffizienz:

“Soren Bechmann is a real marketing and advertising professional who knows exactly the tools and process to use to come to excellent strategic and creative results.”

Trine Petersen,
Holstebro Kommune:

”På kurset i offentlig servicedesign har jeg opdaget, at servicedesign er ”the missing link” mellem virksomhedens ønske om at give god service og kundernes reelle behov for god service. Alt for ofte bruger vi som virksomhed vores mavefornemmelse til at gætte os frem til hvad kunderne vil have og bruger vores kræfter på at give dem det, vi mener de vil have – med en vis risiko for at ramme forkert og bruge kræfterne ineffektivt. Med servicedesign som metode bliver man i stand til faktisk at finde frem til, hvad det præcist er kunderne har behov for – OG bruge den viden til at udvikle en service, der kan leve op til deres behov. Samtidig bliver man i stand til at være mere effektiv, fordi kræfterne bruges på det helt rigtige – hverken mere eller mindre.”

Monica Fossnes Petersson,
Norsk Design:

”Søren Bechmann har en fantastisk evne til å konkretisere og eksemplifisere hva service design egentlig handler om.”

Lars Martin Bjerregaard,
CSC Scandihealth:

“This man rocks. Dont be fooled by his many skills and successes, – he also has a big heart.”

Louise Grønhøj,
Basic Clean:

”Jeg skrev noter så min blyant var ved at bryde ud i brand. Og i dag har jeg næsten lyst til at skrive en fan mail! Dit oplæg i går var … Fantastisk. Inspirerende. Overraskende. Energigivende. Så tusinde tak for det. Og tak for de nye indsigter.”

Ingelise Bonde Larsen,
V.S. Larsen Holding A/S:

”Tak for et rigtig godt foredrag. Det var lige det, vi havde brug for at høre – salg med en lidt anden vinkel end sædvanligt. Og så ikke mindst en dejlig praktisk tilgang med mange eksempler. Alle deltagerne var meget begejstrede, og vi har fået inspiration, som vi i den grad kan bruge i vores virksomhed i lang tid fremover.”

John Stanton,
Base One Group:

“Soren is an insightful and consistently intelligent thinker. His ability to recognise and solve problems has always impressed me. He expresses himself succinctly and with erudition (in English as well as Danish) and this makes him a great speaker at conference and board level. He is terrific person to have on your team, because he always allies his insight with humour and a strong sense of fun. He is never pompous or self regarding but gets his point across with empathy and consideration for others. Soren remains a colleague I can always turn to and what’s more has become a good friend.”

Paul Thurston,
Service Design Wales:

“Søren’s presentation was one of my favorite presentations at the Service Design Conference 2010.”

Midtjysk Turisme:

I forbindelse med “Turismekonferencen 2013″ arrangeret af Midtjysk Turisme gav mere end 40% af tilhørerne Sørens indlæg højeste score – “Usædvanlig tilfredsstillende”. Og mere end 45% gav indlægget den næsthøjeste score – “Meget tilfredsstillende”.

Niels Brandt,
Real Mæglerne:

”Søren holdt et super godt foredrag om service for vores medlemmer. Hans budskab er inspirerende og relevant samtidig med at metoderne er interessante og umiddelbart til at implementere. De konkrete og aktuelle eksempler fik os til at se på vores egen virksomhed med nye øjne.”

Yvonne Willersrud,
Carlson Wagonlit Travel::

”Mange tak for et super inspirerende indlæg.”

Betinna Sidor Rasch,
Info-Revision:

“Søren holdt et rigtig godt oplæg, der svingede mellem teori på lidt højere plan, humoristiske eksempler samt idéer til, hvordan vi praktisk kan arbejde videre med emnet i vores virksomhed.”

Johan Gréen,
Gjensidige:

”Tack för en oroligt bra och inspirerande föreläsning.”

Jørgen Have Poulsen,
Dansk El Forbund:

”Tusind tak for et par gode og inspirerende dage. Oplægget var godt og håndgribeligt, og jeg føler helt sikkert at have fået noget med mig hjem.”

Lene Ovesen,
SOS International:

”Søren Bechmann har en evne til at gøre det vanskelige enkelt. Han formår at motivere, engagere og aktivere både medarbejdere og ledere til at gøre en markant forskel, når det handler om service.”

Jan Olsen,
FunCenter Aalborg:

”For søren, du er dygtig, Søren! Tusinde tak for et helt fantastisk oplæg i går, du er vildt dygtig og det var lige det vi manglende. Hvis det er muligt vil vi gerne lave en opfølgning/gentagelse næste år. Der var rigtig god feed back fra både de trætte paintball drenge i sækkestolene og pigerne som sad i forreste række – så du formåede at nå ud til alle mand, stærkt arbejde. På trods af at medarbejderne skulle bruge deres fritid en torsdag aften (hvor Aab ovenikøbet spillede hjemmekamp!), var der super godt fremmøde. Så det er rigtig positivt.”

Kristian Kostrup,
Akademikernes:

”Ved en tilfældighed var jeg blandt tilhørerne, da Søren Bechmann præsenterede sin bog ’Service er marketing’ ved et arrangement hos Gyldendal i foråret 2012. Heldigvis. For sjældent har en idé ramt mig så hårdt. Ideen jeg tænker på, at Sørens skønne besættelse af touchpoints. Søren beder os dybest set vinke farvel til ’kampagner’ og fokusere på det helt grundlæggende: Kundens mange kontaktflader med virksomheden. Hvordan tager vi telefonen? Hvordan skriver vi til kunden? Kan kunden finde rundt på hjemmesiden? Hvad gør vi ved klager? Hvordan ser vi fysisk ud – personligt og indretningsmæssigt? Er kaffen vi serverer varm – og i plast eller porcelæn? Dét er branding – eller som Søren siger: Brandet er lig med summen af alle touchpoint. Det fantastiske i den tankegang er, at alle medarbejdere i virksomheden får et meget tydeligt medejerskab på brandet og kundernes oplevelser. Brandet demokratiseres. Præcis dét har vi oplevet hos Akademikernes. Tak, Søren.”

Mirjam Bjerkstad Petersen,
Bunker Holding:

”Har du mulighed for at gentage successen fra sidst? Du skal faktisk bare fortælle det samme. Der er adskillige som har fundet ud af, hvad de gik glip af, så de har krævet en ommer. :-)”

Jørgen Kjærgaard,
Partner,
Implement Consulting Group:

”Søren is a very inspiring speaker on service design, who brought new inspiration to me and my colleagues.”

Birgitte Boe,
Tech College, Aalborg:

”Søren giver et utroligt godt billede af, hvordan god service kan medvirke til kundeoplevelser, der gør, at kunderne taler positivt om købet eller virksomheden og dermed får den eftertragtede ”word of mouth” effekt. Han fremkommer med mange virkelighedsnære eksempler på do’s and don’ts i forhold til kundeservice…..og det gør han på sin egen underfundige, underholdende og humoristiske facon. Seminaret var en øjenåbner for mange af vores medarbejdere og gav virkelig stof til eftertanke. Alle medarbejdere i en organisation, lige fra øverste ledelse og nedefter, burde deltage i Søren foredrag og høre om vigtigheden i god service, som ikke bare er vigtig, men afgørende for en virksomheds succes.”

Jens Peter Friis,
Gentofte Kommune:

”Tak for dit veloplagte og inspirerende oplæg om service og design af borgerens mange touchpoints i serviceoplevelsen, levendegjort af konkrete og humoristiske eksempler. Dit oplæg har givet os nogle værktøjer til at gribe dette an i fremtiden og se nye vinkler på service. Som du sikkert også kunne fornemme på klapsalverne efter du var på, var vi alle meget begejstrede for dine gode pointer leveret på en underholdende facon.”

Bo Lauenborg,
Kontaktlinseinstituttet:

”Tusind, tusind tak for sidst, det var en stor dag for os alle. Vi blev fantastisk inspirerede og fik noget at tænke på. Tak.”

Hilde Scroll Jespersen,
Bispebjerg Hospital:

”Søren har en fantastisk fin sans for hvor og hvordan detaljen virkelig kan gøre en forskel – og han kan både formidle den og efterleve den. Tak Søren, for hver gang at give din indsigt videre med så stort engagement, at man bagefter glæder sig til at kunne komme i gang med at spotte alle de steder, hvor man med en liiiige med en lille indsats kan gøre en stor forskel.”

Jette W. Jensen,
VIA University College:

”Tusinde tak for et spændende foredrag. Der var mange gode eksempler der gav stof til eftertanke, og som vores studerende kan bruge fremadrettet i deres projekter.”

Inge Kring,
Silkeborg Kommune:

”Kurset var en konstant praktisk afprøvning af de vidt forskellige og inspirerende metoder og processer, som servicedesign-værktøjskassen udgør. Dvs. praksislæring i bedste forstand. Vi blev holdt til ilden og jeg er særligt optaget af, hvorledes værktøjerne hjalp os til at få hurtigt fælles fokus og komme i handlingsmode. Vi var seks afsted: fire medarbejdere og to ledere. Det kan stærkt anbefales, kan vi mærke, –  nu hvor vi er i gang med at massere tankesæt og metoder ind i organisationen. Alt i alt et veltilrettelagt forløb med god progressivitet og tilpas afveksling mellem inspirerende oplæg og hands-on øvelser.”

Mette Haarup,
Randers Bibliotek:

”Uddannelsen i servicedesign har virkelig været en øjenåbner for mig. Komplekst og alligevel så simpelt og ligetil.  Bevidstheden om at tænke den gode kunderejse ind i enhver servicefunktion giver virkelig god mening. Der er mange steps i en kunderejse, når den bliver pillet fra hinanden og analyseret. Rigtig meget kan forbedres – også i backstage arbejdet, som kunden jo umiddelbart er ligeglad med, men som alligevel har stor betydning for den oplevede service i  sidste ende. Randers Bibliotek er nu klar til at arbejde videre med servicedesign.”

Anne Bladt,
Helsingør Biblioteker:

”Vi igennem et halvt år samarbejdet med Søren Bechmann og Service Design Institute. Det har været en fornøjelse. Søren er en utrolig sympatisk og samtidig en meget professionel samarbejdspartner, der ikke er bange for at sige sin mening. Det har haft stor betydning for de resultater vi har skabt i projektet, at Søren på en og samme tid formår at være fleksibel og samtidig ikke giver køb på fagligheden.”

Helene Bruhn Schwartzman,
Aarhus Kommune:

”Service Design Institute tilbyder både et mindset og et redskabsskur. Masser af viden skarpt formidlet, og fede metoder trænet igen og igen via nøje tilpassede øvebaner med blik for faglighed og kontekst, kombineret med frækhed til at ruske op i fastlåste vaner og konsekvent fokus på brugeren – lige hvad vi har brug for i bibliotekerne.”

Markku Nurminen,
Zone Interactions:

“Søren is senior specialist with broad experience in service design, marketing, and communication programmes both in Denmark and globally. As the author to one of the first books on service design, he has positioned himself as a true expert in this field. I have had the pleasure to work with Søren over ten years in international marketing.”

Spektrum, DOF,
Juni 2015:

”Søren Bechmann er en af Danmarks førende eksperter, når det handler om service og markedsføring.”

Henrik Ørholst,
Berlingske
11. marts 2012:

”Service er marketing er en af de vigtigste ledelsesbøger, som er skrevet på dansk.”

Kristian Andersen,
Europcar:

“I forbindelse med DBTAs årsmøde roste jeg dig for dit foredrag. Meget velfortjent. Men jeg glemte en ikke uvæsentlig ting. Jeg glemte at fortælle dig, hvor fantastisk modent og evigt sigende din datter satte ord på servicebegrebet. Hende kan du godt være stolt af. :-)”

Lavrans Løvlie,
live|work,
London/Oslo:

“Sørens bok er den grundigste oversigt over teoriene bag servicedesign jeg har læst.”

Kaj Knudsen,
Expert / Punkt1:

“Ren verdensklasse!!!”

 

Marianne B. Lauritsen,
CIMT region Hovedstaden: 

”Det var et super inspirerende uddannelsesforløb, som talte lige ind i det jeg havde brug for. Der var tale om en rigtig god og forståelig formidling fra underviserne. God vekslen mellem forelæsning/teori og hands on/øvelser. God værktøjskasse i form af konkrete metoder og øvelser der nemt kan anvendes i egen organisation. Fantastiske og meget inspirerende gæsteforelæsere. Og en behagelig stemning på kurset – initieret af underviserne. Helt overordnet er det et af de bedste kurser jeg nogensinde har været på. Alt for ofte er man kommet tilbage fra kurser med gode intentioner om at bruge det man har lært i egen organisation, for blot at erfare at det strander, fordi teorierne viser sig ikke at være operationelt  anvendelige eller alt for ressourcekrævende. Med servicedesign er det nemt at starte i det små og raffinere hen ad vejen med en dejlig lavpraktisk og brugervenlig tilgang.”

Ulla Madsen,
Nordea Private Banking:

”Tusind tak for et inspirerende indlæg på seminaret for vores nordiske forretningsudviklere. Alle deltagere gav efterfølgende rigtig god feedback til din præsentation, og dine tanker og holdninger til den gode kunderejse kan vi helt sikkert anvende, når vi løbende udvikler vores kundekoncept.”

Lars Sønderskov,
Herlev og Gentofte Hospital:

”Tusinde tak for i dag. Det var lige, som det skulle være. Du er en super formidler og har nogle gode budskaber, som er til at relatere sig til uanset branche.”

Mette Lund Petersen,
FurnX: 

”Kurset var meget praksisnært, med blanding af teori og case-arbejde i grupper. Det gav rigtig meget læring for pengene, og endda et spændende netværk oven i hatten. Det var meget positivt.”

Morten Knudsen,
JNA Vinduer & Døre A/S:

”Søren er en helt ekstraordinær god fortæller og formidler som evner at engagere sine tilhørere i en høj grad som man kun sjældent oplever. Med viden, humor og indsigt, er han en mester i, at forenkle ganske komplicerede sammenhænge, og gøre dem håndgribelige og praktisk anvendelige for hele tilhørerskaren. Jeg er ikke et øjeblik i tvivl om, at vores virksomhed får stor gavn af foredraget og samarbejdet med Søren Bechmann – et af de bedste foredrag jeg har set.”

Helle Regine Hansen,
Røde Kors:

”Tusind tak for et spændende og underholdende oplæg. Vi fik fyldt godt på med inspiration til vores videre proces.”

Troels Nipper Nielsen,
AK Samvirke:

”Søren formår i suveræn grad at få folk til at spise ører og reflektere over, hvordan man møder sine medlemmer eller kunder.”

Diana Munk Laustsen,
LEGO System A/S:

”Rigtig mange tak for et super inspirerende foredrag. Jeg har fået en del positive tilbagemeldinger på det og er overbevist om, at mange gik derfra med en del nye tanker!”

Jesper C. Højenvang,
Foreningen af Lystbådehavne i Danmark:

”Kanon og meget inspirerende workshop. Mange virkelig relevante og brugbare pointer, der giver stof til eftertanke.”

Bengtåke Wahlberg,
Novartis:

”Soren is a person dedicated for his tasks and eager to learn and understand a changing marketing and communication environment, By using these insights and translate it into well performed seminars, interesting books, written not only for marketing specialists and finally as a key partner with indepth knowledge in marketing and communication for any company that need to take the next step.”

Lone Engel Westphal,
Herning Bibliotekerne:

“Samarbejdet med Søren Bechmann omkring udviklingen og gennemførelsen af forløbet “Uddannelse i offentlig servicedesign“ for folkebiblioteker i centralbiblioteksområde Midtjylland har på alle måder være en fornøjelse og meget succesfuldt. Søren har været en professionel samarbejdspartner, udvikler og underviser med et klart mål og budskab, som har bundet uddannelsesforløbet sammen og givet stort udbytte til deltagerne. Desuden har jeg oplevet en vilje til at lykkes med forløbet men også med den enkelte deltagers læring, som ligger ud over det sædvanlige, og Søren har gået meget langt for at understøtte deltagernes individuelle læringsforløb og arbejde med servicedesign. Derfor kan jeg varmt anbefale Søren Bechmann som samarbejdspartner og underviser såvel som resultatet af vores samarbejde.“

Rikke Tøfner Angel,
Langenæs Bageriet:

“Yderst inspirerende – masser af stof til eftertanke!”

Louise Frank,
OK Energiselskab:

“Market Open var en blandet fornøjelse – lige indtil Søren Bechmann gik på scenen. Emnet var ikke bare interessant og inspirerende. Det blev også formidlet kompetent, præcist og skarpt.”

Alan Quarry,
Quarry Integrated Communications:

“Soren is one of the most intelligent and effective brand marketers I have met on the global stage. He understands how a customer uses both sides of their brains ( rational and emotional) to make purchase decisions. It’s been my privilege to have known Soren since 1998 and he stands out in my estimation as a strong, strategic thinker and cost-effective problem-solver.”

Favrskovposten,
21. januar 2015:

“Service-guruen Søren Bechmann anrettede en kæmpe service-buffet for de 110 erhvervsfolk, der stille og roligt fik smilebåndet på gled, mens han serverede den ene pointe efter den anden, godt krydret med anekdoter.”

Klaus Langager,
Arbejdsmarkedsstyrelsen:

”Mange tak for oplægget i dag. Det var meget inspirerende og underholdende. Vi har fået nogle gode input – og en hel del at tænke over.”

Lone Ebbeskov Larsen,
Professionshøjskolen Metropol:

“Tusind tak for dit gode, inspirerende og perspektivrige oplæg. De studerende var meget glade for det. Jeg anvender din bog i undervisningen og har været meget glad for den.”

Hans-Henrik Mørck,
VR Travel:

”Tak for dit yderst interessante indlæg. Fantastisk levende ….og meget vigtigt i dagens mere og mere digitaliserede hverdag at benytte de efterhånden få kontaktflader til vores kunder, til at gøre netop den forskel der skal til for at kunden får mere en de håbede på. Endnu engang tak for ”pep talken”.”

Esther Eden Straarup,
Radisson Blu Royal & Radisson Blu Scandinavia Hotel:

”Super præsentation idag, meget imponeret.”

Anne Mette Berg,
Danish Business Travel Association:

”Mange tak for dit bidrag til DBTAs Årsmøde! Det var helt i tråd med det, vi gerne ville give videre til medlemmerne og jeg har også efterfølgende hørt masser af god feedback!”

Anne Sofie Forfang,
Nepcon:

”Søren smitter med sin begejstring for god kundeservice. Hans oplæg om service design – leveret med velvalgte cases og et supergodt greb om emnet – har inspireret os til en langt mere effektiv håndtering af vores kundeservice. Efter en workshop med Søren ved roret er service design blevet et fast omdrejningspunkt i vores arbejde med kunderelationer.”

Gratis download

Her kan du bl.a. se video og downloade artikler, præsentationer og gratis kapitler.

Betingelser

Det kræver blot, at du indtaster navn og email-adresse. Dermed accepterer du også at modtage et nyhedsbrev, der udsendes med ujævne mellemrum. (Du kan naturligvis til enhver tid framelde dig igen.) Derefter er der gratis adgang.

© Rettighederne til alle materialer tilhører Søren Bechmann og evt. de involverede forlag.

Materialerne må imidlertid frit gengives med behørig kildeangivelse. Dog må materialerne ikke gøres til genstand for selvstændig kommerciel udnyttelse.

Få en GRATIS artikel om servicedesign

Hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev ved at udfylde boksen til venstre, får dustraks adgang til artiklen “Servicedesign er genvej til attraktive og effektive serviceydelser. Artiklen blev første gang bragt i fagbladet Effektivitet nr. 2, 2012. Du får desuden adgang til at downloade indholdsfortegnelse, forord og første kapitel af bøgerne “Servicedesign”, “Service er marketing” og “Gør kunden god igen”.