Bøger

Søren Bechmann er forfatter til indtil videre seks bøger.
Debut’en som forfatter hang sammen med, at han savnede praktisk orienteret litteratur om projektledelse i reklamebranchen. Resultatet blev “Account Handling 1.0”, som blev udgivet som e-bog på eget forlag i 2008. Den blev efterfulgt af “Kampagner.”, som udkom på Hans Reitzels Forlag (dengang Academica) i 2009.

Men det var “Servicedesign” der for alvor gjorde en forskel. Bogen, som er den første om servicedesign på dansk, udkom i 2010 på Hans Reitzels Forlag. Mange ville gerne vide mere om den nye disciplin. Bogen blev derfor også starten på Sørens karriere som foredragsholder og medvirkede desuden til etableringen af Service Design Institute.

Hvor “Servicedesign” var en klassisk undervisningsbog, blev den næste – “Service er marketing” – skrevet med en ambition om, at læseren skulle kunne komme forholdsvis hurtigt igennem den. Samtidig med at læseren blev forsynet med konkrete redskaber, der kan implementeres “på onsdag”…

“Service er marketing” udkom på Gyldendal Business i 2012. Og anmelderne tog godt imod den. I Berlingske Tidende blev den kaldt ”… en af de vigtigste ledelsesbøger på dansk.” Børsen mente, at den hørte hjemme “…i hænderne på en bred skare af beslutningstagere i forretnings-Danmark” og at bogen “… på mange måder en gave til praktikeren, der gerne vil have en hurtig opgradering af værktøjskassen.” I en

længere periode i 2012 var “Service er marketing” blandt de 10 mest solgte management bøger i Danmark.

Den femte bog har titlen “Gør kunden god igen” og beskæftiger sig med strategisk og praktisk håndtering af klager og utilfredse kunder. Pernille Hirshals, der er kundeambassadør i Nykredit, er medforfatter på bogen, som Gyldendal Business udgav i august 2014.

I en anmeldelse blev den bl.a.  kaldt ”… fascinerende, morsom og meget oplysende læsning.” Og i Børsen blev 5 stjerner bl.a. ledsaget af anbefalingen: “… burde være obligatorisk læsning for alle, der har ansvaret for kontakt til kunderne.”

Bøger

“Servicedesign”

Servicedesign drejer sig bl.a. om at tilrettelægge serviceydelser, så de både er attraktive og effektive. Her er den første danske bog om disciplinen. Læs mere

“Service er marketing”

Et stærkt brand skabes ikke af det en virksomhed siger, men af det den gør. ”… en af de vigtigste ledelsesbøger på dansk.” skrev Berlingske. Læs mere

“Gør kunden god igen”

bog_0004_god-igenDine kunder forventer ikke, at du er perfekt. Men de forventer, at du kan og vil løse problemet, hvis noget går galt. Kan og vil du? Læs mere

“Kampagner.”

En lærebog om praktisk planlægning af kommunikationskampagner – især henvendt til markedsførings- økonomer. Læs mere

“Account Handling 1.0”

God projektledelse er vejen til højere kvalitet, bedre løsninger, færre fejl, god økonomi og – i sidste ende – til tilfredse og loyale kunder. Læs mere

”Kunderejsen”

En håndbog i kortlægning, design og implementering af kunderejsen. Med fokus på de første 12 skridt på rejsen… Læs mere

Udvalgte anmeldelser

“… en naturlig arvtager til Richard Normanns bog om Service Management fra 1984. Der gik således 25 år, til der var en værdig arvtager til den bog, som satte standarden for service- begrebet. … velskrevet … fremragende …” – Henrik Ørholst, Jyllands-Posten, 07.02.2010 om ”Servicedesign”

”… hører hjemme i hænderne på en bred skare af beslutningstagere i forretnings-Danmark. Bogen er på mange måder en gave til praktikeren, der gerne vil have en hurtig opgradering af værktøjskassen.” – Lars Ramme Nielsen, Børsen, 13.03.2012″ om ”Service er marketing”

”… burde være obligatorisk læsning for alle, der har ansvaret for kontakt til kunderne.” og ”… de to forfattere har fat i et overset område inden for salg, marketing og service. Et område som bør fylde mere, end det gør.” – Henrik Ørholst, Børsen, 12.11.2014″ om ”Gør kunden god igen”

Få ”Kunderejsen” som e-bog – helt gratis

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få straks adgang til at downloade e-udgaven af ”Kunderejsen” – 84 sider om kortlægning, design og implementering af kunderejser.

Jeg skriver om service, servicedesign, kunde- og brugerrejser samt ”service recovery”. Og jeg skriver alene, når jeg har noget på hjerte. Af samme grund udkommer nyhedsbrevet med ujævne mellemrum.

Du kan naturligvis til enhver tid framelde dig igen.

© Rettighederne til alle de materialer, som du får adgang til på denne hjemmeside, tilhører Søren Bechmann og evt. de involverede forlag. Materialerne må frit gengives med behørig kildeangivelse. Dog må materialerne ikke gøres til genstand for selvstændig kommerciel udnyttelse.