servicedesign

Den 19. og 20 juni afholder Service Design Institute masterclass med to intensive dage om service, design og servicedesign – med fokus på implementering. Det betyder i realiteten, at vi kommer en stor del af kompasrosen rundt. Fordi implementering af servicedesign-projekter ofte starter længe før “implementeringen”.

Omdrejningspunktet for kurset er implementeringsmodellen ”SAMLE”. Det er en model, der er baseret på og udviklet med afsæt i erfaring, fornuft og teori. Modellen trækker tråde på tværs af projekter, processer og organisation. Modellen fokuserer på fem områder: synlighed, ansvarlighed, målbarhed, lederskab og ejerskab.

Denne masterclass strækker sig som nævnt over to dage. Der er sammensat et program, hvor der veksles mellem teori og praktik, mellem kendte undervisere og spændende gæster.

Læs mere om masterclass’en her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *