I Kolding er der 250 virksomheder, som beskæftiger sig med design på en eller anden måde. Der er en designskole i byen. Og nu er Kolding den første by i Danmark, der bliver optaget i UNESCO netværket Creative Cities og dermed medlem af et stort internationalt netværk af designbyer; Creative Cities Network består af 116 byer i 54 lande. Kolding Kommune er valgt på baggrund af den designstrategi, som byrådet vedtog tilbage i 2012. Desuden har Kolding verdens første kommunale designchef (!) i Ulrik Jungersen.
Ulrik fortæller om den overordnede strategi, om hvordan design spiller en rolle i den kommunale hverdag og om hvad han forventer at Unesco-udmærkelsen kommer til at betyde for Kolding på “Service Design Masterclass 2017” den 5. december i København. Læs mere om arrangementet her og køb billetter her.