Spar Nord har en klar serviceagenda: banken vil levere service i særklasse og indtage positionen som Danmarks mest personlige bank. Senior Vice President Ole Madsen står i spidsen for projektet, der blandt andet har omfattet nyindretning af alle fillialer. Og et workshop forløb, hvor samtlige medarbejdere har haft mulighed for at få indflydelse på, hvad det i hverdagen vil sige, at være Danmarks mest personlige bank.
I al beskedenhed har jeg været involveret i projektet i den forstand, at jeg dels deltog med et indlæg på bankens medarbejderkonference i november 2016. Dels har jeg faciliteret et stort (!) antal workshops på tværs af hele banken.
Den 5. december er der mulighed for at høre, hvordan projektet har det – og hvorfor Spar Nord overhovedet går efter positionen – når Ole er en af talerne på “Service Design Masterclass 2017”. Læs mere om arrangementet her og køb billetter her.