“Servicedesign” udkom i 2010 og der er sket et og andet siden. Ikke mindst er servicedesign som disciplin/tilgang/greb (vælg selv) jo blevet væsentlig mere udbredt. Nok så vigtigt, er jeg blevet en hel del klogere på (og formuleret omkring), hvad servicedesign er for noget. Og så har mange serviceydelser udviklet sig eller er opstået. I bogen skriver jeg f.eks. om Netflix. Men det var vel at mærke et Netflix, hvor det særlige var, at man kunne leje dvd’er så længe man havde lyst. Man skulle blot returnere de film man havde lånt, når man ville låne nogle andre…
Ikke desto mindre blev jeg forleden orienteret om, at bogen nu er genoptrykt i 4. oplag. Det betyder trods alt, at der fortsat er en vis efterspørgsel og at den indtil videre har solgt x tusinde eksemplarer. Det kan man da kun glædes over. Men jeg glæder mig alligevel også til (om forhåbentlig ikke så længe) at sende en ny bog om servicedesign på gaden.