De, der kender mig, véd, at jeg ikke har specielt varme følelser for Elgiganten. Jeg har haft flere oplevelser, som har gjort, at jeg gør hvad jeg kan, for aldrig at sætte mine ben dér.
Så da vi havde brug for en ny opvaskemaskine, gik vi i stedet i Power, der har åbnet en ny butik ikke så langt fra, hvor vi bor. Vi fandt en opvaskemaskine, bestilte den inkl. levering og montage. Jeg skal skåne dig for den lange version. Men. Det var mildest talt en elendig oplevelse at have betalt (i dyre domme) for netop levering og montage.
Der stillede tre mand for at montere opvaskemaskinen. De tilbragte det meste af en times tid med opgaven. Deres medbragte mobiltelefoner ringede konstant. De gik ud og ind af huset (uden at jeg blev helt klar over  hvorfor) og undlod hver eneste gang at lukke døren efter sig. De ryddede kun i et vist omfang op efter sig. De talte (med risiko for at jeg nu bliver misforstået) et ikke særlig godt dansk og var vanskelige at forstå. Og nok så vigtigt: De efterlod en opvaskemaskine, der hverken var tilsluttet eller ordentligt fastgjort.
Jeg finder mig (som andre der kender mig også vil bevidne) normalt ikke i dårlig service. Men i dette tilfælde orkede jeg ikke mere. Jeg fik d’herrer ud af huset og fixede efterfølgende selv det nødvendige, så maskinen kom til at fungere.
Så var det jo nu, at jeg, under normale omstændigheder, ville klage efter alle kunstens regler. Men omstændighederne er ikke helt normale for tiden og jeg økonomiserer i høj grad med min tid. Så det blev til et par forsøg på at få Power’s reklamationsafdeling i tale. Hørte også fra “Nicolai” (vist nok) som grundlæggende virkede uinteresseret. Og derfor gør jeg nu som rigtig mange (og det har jeg engang skrevet 300 sider om…). Nemlig: ingenting. Fordi jeg synes det er for besværligt at klage til Power og/eller fordi jeg ikke tror på, at jeg får noget ud af det. I stedet undlader jeg så bare nogensinde at komme der igen – endsige anbefale Power til andre. Til gengæld har jeg jo så nok en anekdote til mine foredrag.
TILFØJELSE:
Efter offentliggørelsen af dette blogindlæg er jeg blevet kontaktet af Power. De undskylder, beklager og vil kompensere. Det synes jeg for så vidt er fint. Men det kan absolut også irritere mig, at det er nødvendigt, at jeg udnytter de muskler jeg tilfældigvis har med min baggrund, blog, følere etc. Hvorfor skal man så ofte helt derud – før der for alvor sker noget?