Den diplomatiske verden i form af ambassader er under forandring. Konsulater nedlægges, slås sammen eller spares ned til smertegrænsen. Mads Quistgaard fra Urgent Agency har, i samarbejde med den schweiziske ambassade i Danmark, komplet har nytænkt af begrebet ambassade. I fællesskab har de skabt et revolutionerende begreb: Open Embassy! En åben og tilgængelig form for diplomati, der sætter direkte dialog og kulturelle møder i centrum. Mads har medudviklet en strategi samt designet en webplatform og et grafisk designkoncept, som med tiden har fået kælenavnet SuperSwiss! Det giver ambassadøren mulighed for at kommunikere og interagere mere uformelt og direkte med offentligheden og vende vrangen ud på det traditionelle diplomati.
Mads fortæller om projektet og processen på “Service Design Masterclass 2017” den 5. december i København. Læs mere om arrangementet her og køb billetter her.