Der er mange gode grunde til at beskæftige sig med kunderejser. Og til at kortlægge, designe og implementere en attraktiv, effektiv og anderledes rejse. For uanset om man betragter ”kunderejsen” som et af tidens buzz-words eller ej, så er den der. Er den ikke tilrettelagt, tilrettelægger den nærmest sig selv (selvom det naturligvis er noget sludder). Og under alle omstændigheder er rejsen et uhyre centralt – for nogle det afgørende – element i en virksomheds marketingaktiviteter. Den er et brand in action.

Jeg har skrevet en bog om kunderejsen. Og jeg har virkelig anstrengt mig for at skrive en enkel, hurtigt læst sag. Det har været en ambition i sig selv og konsekvensen har været, at jeg flere steder har prioriteret forenkling på bekostning af nuancer. Jeg går således på ingen måder i dybden overalt. I stedet skriver jeg om 12 skridt, men det betyder langt fra, at der ikke er flere. Eller at jeg ikke kunne have skrevet om nogle andre skridt – dvs. modeller, metoder og værktøjer. Jeg har fokuseret på skridt, som erfaringsmæssigt er gode at starte med. Så kan du altid udvide arbejdet og tage andre og flere skridt senere. Målsætningen har under alle omstændigheder været at give dig en konkret opskrift, så du kan komme igang. Læs mere om bogen her.