Tid er som bekendt er central faktor i almindelighed og i forbindelse med serviceydelser i særdeleshed. Tidsfaktoren spiller en væsentlig rolle. Hvor hurtigt kan vi få vores mad, hvor lang tid tager det at betale regningen og hvor lang tid skal vi stå i kø?

Der er nogen, der har regnet sig frem til, at vi i løbet af et helt liv tilbringer ca. fire år med at stå i kø. Det er da noget…

Det vil Legoland så tilsyneladende gøre noget ved. Man kan købe adgang til “fast-track” og springe køen over ved forlystelserne formedelst 199 kroner. Legoland argumenterer for tiltaget ved at pege på at nogle familier simpelthen har mere travlt end andre. De har ikke tid. Til gengæld har de penge.

Det er jo langt fra nyt, at man kan betale sig til denne fordel. I lufthavnen har man i årevis kunnet betale sig fra at stå i kø. Det samme har man i Disneyland. Og det er som sådan heller ikke en nyhed, at man kan købe sig foran i køen i Legoland. Det har man kunnet i flere år. (I øvrigt er det hverken hver dag eller til alle forlystelser, at det lader sig gøre.)

Ikke desto mindre har tiltaget på det seneste givet anledning til både debat og et vist røre på sociale medier. Nogen mener vist, at børn tidligt nok kan opleve denne form for forskelsbehandling.

Hvad synes du?