Jeg blev inviteret til at deltage i mit første Folkemøde af Advice. Deltog i en debat med Thomas Jakobsen fra Københavns Kommune, Søren Schultz Hansen forfatter til “Digitale indfødte” og Hans Chr Viemose fra Styrket Borgerkontakt. Debatten blev modereret af Vincent Hendricks.

Debatten gik vist nogenlunde. Jeg er i sådan en sammenhæng ikke nogen videre erfaren debattør. Grundlæggende siger jeg vist bare min mening. Og ind imellem svarede jeg så også på spørgsmål, der ikke blev stillet. Men jeg mødte Hans Chr. Viemose, som virkelig har fat i noget med “Styrket Borgerkontakt” . Mere om det en anden gang.

Borgermødet som sådan nød jeg. Nu gjorde det jo ikke det hele værre, at vejret var fantastisk. Men  mængden af arrangementer er overvældende og der var mange – også overlappende – som jeg overværede eller havde lyst til at overvære. Og så var det generelt en god serviceoplevelse. Fra flyet, taxaen og bussen til cafeerne, restauranterne og diverse boder. God, autentisk stemning, kvik betjening, friske kommentarer. De er glade for, at vi kommer, de bornholmere. Og vi vil gerne komme igen!