Det gjorde et vist indtryk på mig, første gang jeg mødte Svend Erik Kristensen fra HiFi Klubben. Han sagde bl.a., at når en konkurrent som Elgiganten havde et reklamebudget på størrelse med HiFi Klubbens omsætning, så var det jo nok ikke på dér, slaget skulle stå. I stedet fokuserer HFK på – surprise! – service. Og f.eks. på simpelthen at behandle kunderne ordentligt. Det omfatter, at en kunde kontaktes før garantien på et produkt udløber – og gøres opmærksom på at garantien altså udløber om lidt, så hvis der er noget galt med produktet, er det en god iden at komme ned i butikken. Og det omfatter, at hvis et produkt sættes ned, kontakter HFK de kunder der en periode op til nedsættelsen har købt produktet, og tilbyder dem differencen.

 

Jeg kan ikke komme i tanke om andre virksomheder, der gør noget tilsvarende.

 

I forbindelse med “Aarhus lanceringen” af Gør kunden god igen den 29. oktober i Kunsthal Aarhus er direktør Christoffer Arensbach fra HiFi Klubben en af talerne. Der er fortsat et par ledige pladser – du kan tilmelde dig på sb@servicedesigninstitute.dk

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *