I Favrskov Kommune er medarbejderne udstyret med redskaber til at håndtere klager fra borgerne i opløbet. Det har – blandt andet –fået medarbejdertilfredsheden til at stige med ca. 20 procent. Projektet er døbt “Styrket Borgerkontakt” og er inspireret af erfaringer fra Holland, hvor problemer og borger-utilfredshed løses mere smidigt og hurtigt. Blandt andet ved at undgå traditionel skriftlig sagsbehandling.

 

I forbindelse med “Aarhus lanceringen” af Gør kunden god igen den 29. oktober i Kunsthal Aarhus er direktør for kultur og teknik Lars Clement fra Favrskov Kommune en af talerne. Han vil fortælle om projektet. Der er fortsat et par ledige pladser – du kan tilmelde dig på sb@servicedesigninstitute.dk

 

 

En tanke om “Borgerkontakten er styrket i Favrskov Kommune

  1. Pingback: Mit første folkemøde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *