Ydelser

Man kan af og til få det indtryk, at vi har større forventninger til ny teknologi end vi har til hinanden. Og man kan få den mistanke, at teknologien nærmest lever sit eget liv og at vi for længst har mistet kontrollen.

Men uanset hvor meget digitalisering der kan tænkes ind i serviceydelser, spiller menneskelig interaktion trods alt fortsat en rolle i mange serviceydelser. Og heldigvis for det. Men det betyder så også, at implementering af ny serviceadfærd kan være ensbetydende med, at der skal skubbes til en kultur – og at vaner og rutiner skal ændres.

Og forandring er som bekendt en stor udfordring i mange organisationer. Så meget desto mere er der behov for konkrete løsninger – og andet og mere end emails fra direktionen om, at tingene skal gøres anderledes i næste uge…

Uanset om omdrejningspunktet er servicedesign, kunderejser eller klagehåndtering, fokuserer vi på konkrete løsninger, der reelt kan implementeres og skabe forandring – og meget gerne hurtigt. I den forbindelse er det vores erfaring, at det er sjældent, at tykke rapporter i sig selv skaber forandring…

Vores tilgang er baseret på en kombination af erfaring, fornuft og teori. Og vi holder os til inspirerende foredrag, involverende workshops, udviklende kurser og resultatorienteret consulting.

Udover Søren Bechmann består Service Design Institute af en kerne af associerede designere og konsulenter, som tilknyttes fra projekt til projekt. Det betyder, at de rigtige tilknyttes det enkelte projekt. Og det betyder, at vi aldrig forsøger at få et projekt til “at passe” til de kompetencer man tilfældigvis i forvejen har på lønningslisten…

Foredrag

Et foredrag kan være med til at kickstarte en proces. Men under alle omstændigheder er omdrejningspunktet i vores foredrag om service, servicedesign, kunderejser og klagehåndtering at skabe interesse, nysgerrighed, begejstring og simpelthen lyst til at levere en bedre service. Vi folder metoder, værktøjer og modeller ud på en meget enkel måde. Samtidig med at der præsenteres konkrete forslag til, hvad den enkelte kan gøre. Søren Bechmann er en efterspurgt foredragsholder, som holder et stort antal foredrag hvert år. Og formen er inspirerende,  afslappet og humoristisk.

Læs mere

Workshop

I organisationer hvor beslutningen om “at gøre noget” er truffet, er et foredrag kombineret med en workshop ofte en rigtig god begyndelse. Hér kommer man længere ind end med det isolerede foredrag. Og man får en klarere forståelse for potentialerne i disciplin-erne samt en håndgribelig mulighed for at afprøve konkrete metoder, værktøjer og modeller.

Søren Bechmann har stor erfaring med facilitering af workshops og brugerinvolverende metoder i både offentligt og privat regi.

Læs mere

Kursus

Service Design Institute tilbyder to forskellige kursusforløg. Dels kurset “Customer Journey Mapping & Design”, hvor der fokuseres på kunderejsen. Dels Danmarks første kursus i servicedesign rettet mod den offentlige sektor. Begge kurser er meget praktisk og kreativt funderere. Metoder, værktøjer og modeller afprøves i videst muligt omfang på cases fra deltagernes hverdag.

Indtil videre udbydes begge kurser alene som lukkede forløb tilpasset den enkelte organisation.

Læs mere

Konsulent

I Service Design Institute er vi overbeviste om, at god service gør verden til et lidt bedre sted at være. Udover at holde foredrag, facilitere workshops og afvikle kurser fungerer vi derfor også som konsulenter. Og hjælper private og offentlige organisationer med at designe attraktive og effektive serviceydelser på tværs af alle touchpoints. Med særligt fokus på design og implementering – og det vil især sige at målsætningen er løsninger, der er attraktive, effektive og anderledes – samtidig med at de kan implementeres hurtigst muligt.

Læs mere

Foredrag
45-90 minuter
 • Inspiration
 • Overblik
 • Eksempler og cases
 • Konkrete redskaber
 • Nemt at tilpasse i en arbejdsdag
Book foredrag
Workshop
3-4 timer
 • Inspiration
 • Udvidet overblik
 • Eksempler og cases
 • Konkrete redskaber
 • Involverende øvelser
 • Kan tilpasses organisationens særlige behov og udfordringer
Book workshop
Kursus
2-5 dage
 • Udvidet overblik og arbejde med flere metoder

 • Involverende øvelser og opgaver

 • Tilpasses organisationens udfordringer

 • Case fra egen organisation som omdrejningspunkt

 • Flere undervisere

 • Certificering
Book kursus
Konsulent
Variabel
 • Specifik rådgivning omkring organisationens særlige ønsker, behov og udfordringer

 • Kunde-, bruger- og medarbejder-involverende tilgang

 • Særligt fokus på indsigt, ide-generering og implementering

 • Skræddersyet forløb med team særligt sammensat til opgaven

Book konsulent

Få ”Kunderejsen” som e-bog – helt gratis

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få straks adgang til at downloade e-udgaven af ”Kunderejsen” – 84 sider om kortlægning, design og implementering af kunderejser.

Jeg skriver om service, servicedesign, kunde- og brugerrejser samt ”service recovery”. Og jeg skriver alene, når jeg har noget på hjerte. Af samme grund udkommer nyhedsbrevet med ujævne mellemrum.

Du kan naturligvis til enhver tid framelde dig igen.

© Rettighederne til alle de materialer, som du får adgang til på denne hjemmeside, tilhører Søren Bechmann og evt. de involverede forlag. Materialerne må frit gengives med behørig kildeangivelse. Dog må materialerne ikke gøres til genstand for selvstændig kommerciel udnyttelse.