Service Design Masterclass 2018

Den 15. maj arrangerer Service Design Institute en eksklusiv “Service Design Masterclass”. Der vil nok engang være mulighed for at høre  førende designere og praktikere tale om servicedesign. Denne gang er der meget få pladser – så du skal nok ikke tøve for længe med at sikre dig en billet.

Stine Ringvig Marsal
Stine er Service Excellence Director i Københavns Lufthavne A/S. Hun har tidligere haft en tilsvarende stilling i Tivoli i København. Stine er indiskutabelt en af de mest erfarne herhjemme indenfor det praktiske arbejde med service excellence, customer experience og servicedesign. Samtidig er hun fremragende til at fortælle om det.


Anne Carstensen

Anne er servicedesigner i Kolding Kommune, hvor hun bl.a. arbejder med tilgangen til borgerne på et strategisk niveau med stor fokus på implementering af strategien i praksis. Hun har tidligere arbejdet med servicedesign i mange andre sammenhænge – hos B2B virksomheder som Grundfos og Kruuse samt på handicap- og rehabiliteringsområdet i flere danske kommuner.

Bo Borbye Pedersen
Bo er Design Lead hos Novo Nordisk Device R&D. Gennem de seneste mere end 10 år har Bo’s arbejde udviklet sig fra industriel design til i højere grad at designe oplevelser. Han vil fortælle om, hvordan han hos Novo har anvendt servicedesign og dele konkrete eksempler og erfaringer.

Søren og Mette og servicedesign
Hør Mette Mikkelsen og Søren Bechmann tale om muligheder og udfordringer, når design møder noget så uhåndgribeligt som serviceydelser. Mette er designer, konsulent og adjungeret professor ved Designskolen i Kolding. Og Søren er forfatter, foredragsholder og konsulent.

Service Design Institute
I Service Design Institute tror vi på, at god service gør verden til et lidt bedre sted at være. Derfor hjælper vi offentlige og private organisationer med at designe serviceydelser, som er attraktive, effektive og anderledes. Og vi gør det ved at skrive bøger, holde foredrag, facilitere workshops, udbyde kurser og stå i spidsen for konsulentforløb.

Sidste gang…
Vi har samlet nogle indtryk, billeder og indlægsholdernes præsentationer fra vores sidste masterclass i 2017.

Praktik

Tid
Tirsdag 15. maj kl. 13:00 – 16:00.

Sted
Nyropsgade 14, København

Pris
Kr. 495,- ekskl. moms.

Billetter
Billetter kan købes ved at sende en mail

Arrangør
Service Design Institute

Få ”Kunderejsen” som e-bog – helt gratis

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få straks adgang til at downloade e-udgaven af ”Kunderejsen” – 84 sider om kortlægning, design og implementering af kunderejser.

Jeg skriver om service, servicedesign, kunde- og brugerrejser samt ”service recovery”. Og jeg skriver alene, når jeg har noget på hjerte. Af samme grund udkommer nyhedsbrevet med ujævne mellemrum.

Du kan naturligvis til enhver tid framelde dig igen.

© Rettighederne til alle de materialer, som du får adgang til på denne hjemmeside, tilhører Søren Bechmann og evt. de involverede forlag. Materialerne må frit gengives med behørig kildeangivelse. Dog må materialerne ikke gøres til genstand for selvstændig kommerciel udnyttelse.