Service Design Masterclass 2018

Den 15. maj 2018 arrangerede Service Design Institute en eksklusiv “Service Design Masterclass”. Der var nok engang være mulighed for at høre førende designere og praktikere tale om servicedesign.  Her kan du finde lidt fra dagen – inkl. indlægsholdernes præsentationer.

Stine Ringvig Marsal
Stine er Service Excellence Director i Københavns Lufthavne A/S. Hun har tidligere haft en tilsvarende stilling i Tivoli i København. Stine er indiskutabelt en af de mest erfarne herhjemme indenfor det praktiske arbejde med service excellence, customer experience og servicedesign. Samtidig er hun fremragende til at fortælle om det.

Anne Carstensen
Anne er servicedesigner i Kolding Kommune, hvor hun bl.a. arbejder med tilgangen til borgerne på et strategisk niveau med stor fokus på implementering af strategien i praksis. Hun har tidligere arbejdet med servicedesign i mange andre sammenhænge – hos B2B virksomheder som Grundfos og Kruuse samt på handicap- og rehabiliteringsområdet i flere danske kommuner.

Bo Borbye Pedersen
Bo er Design Lead hos Novo Nordisk Device R&D. Gennem de seneste mere end 10 år har Bo’s arbejde udviklet sig fra industriel design til i højere grad at designe oplevelser. Han vil fortælle om, hvordan han hos Novo har anvendt servicedesign og dele konkrete eksempler og erfaringer.

Søren og Mette og servicedesign
Hør Mette Mikkelsen og Søren Bechmann tale om muligheder og udfordringer, når design møder noget så uhåndgribeligt som serviceydelser. Mette er designer, konsulent og adjungeret professor ved Designskolen i Kolding. Og Søren er forfatter, foredragsholder og konsulent.

Få ”Kunderejsen” som e-bog – helt gratis

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få straks adgang til at downloade e-udgaven af ”Kunderejsen” – 84 sider om kortlægning, design og implementering af kunderejser.

Jeg skriver om service, servicedesign, kunde- og brugerrejser samt ”service recovery”. Og jeg skriver alene, når jeg har noget på hjerte. Af samme grund udkommer nyhedsbrevet med ujævne mellemrum.

Du kan naturligvis til enhver tid framelde dig igen.

© Rettighederne til alle de materialer, som du får adgang til på denne hjemmeside, tilhører Søren Bechmann og evt. de involverede forlag. Materialerne må frit gengives med behørig kildeangivelse. Dog må materialerne ikke gøres til genstand for selvstændig kommerciel udnyttelse.