Service Design Masterclass 2017 – tak for sidst

Den 5. december 2017 arrangerede Service Design Institute “Service Design Masterclass 2017”. I løbet af eftermiddagen var der mulighed for at høre nogle af de førende designere, praktikere og konsulenter tale om servicedesign. Vi kom ikke uden om en definition, men derudover blev der fokuseret på konkrete eksempler og cases. Hvis ikke du havde lejlighed til at deltage eller gerne vil have Masterclass’en genopfrisket, kan du finde nogle korte film, fotos, Franks tegninger og talernes præsentationer nedenfor.

Præsentationer til download

Her kan du downloade præsentationerne fra Masterclass’en.

Gratis download

Her kan du bl.a. se video og downloade artikler, præsentationer, indholdsfortegnelser og gratis kapitler.

Betingelser

Det kræver blot, at du indtaster navn og email-adresse. Dermed accepterer du også at modtage et nyhedsbrev, der udsendes med ujævne mellemrum. (Du kan naturligvis til enhver tid framelde dig igen.) Derefter er der gratis adgang.

© Rettighederne til alle materialer tilhører Søren Bechmann og evt. de involverede forlag.

Materialerne må imidlertid frit gengives med behørig kildeangivelse. Dog må materialerne ikke gøres til genstand for selvstændig kommerciel udnyttelse.

Få et GRATIS kapitel af “Servicedesign”

Hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev ved at udfylde boksen til venstre, får du straks adgang til første kapitel af “Service- design”. Desuden kan du se indholdsfortegnelsen og læse bogens forord.