Service Design Masterclass 2017 – tak for sidst

Den 5. december 2017 arrangerede Service Design Institute “Service Design Masterclass 2017”. I løbet af eftermiddagen var der mulighed for at høre nogle af de førende designere, praktikere og konsulenter tale om servicedesign. Vi kom ikke uden om en definition, men derudover blev der fokuseret på konkrete eksempler og cases. Hvis ikke du havde lejlighed til at deltage eller gerne vil have Masterclass’en genopfrisket, kan du finde nogle korte film, fotos, Franks tegninger og talernes præsentationer nedenfor.

Præsentationer til download

Her kan du downloade præsentationerne fra Masterclass’en.

Få ”Kunderejsen” som e-bog – helt gratis

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få straks adgang til at downloade e-udgaven af ”Kunderejsen” – 84 sider om kortlægning, design og implementering af kunderejser.

Jeg skriver om service, servicedesign, kunde- og brugerrejser samt ”service recovery”. Og jeg skriver alene, når jeg har noget på hjerte. Af samme grund udkommer nyhedsbrevet med ujævne mellemrum.

Du kan naturligvis til enhver tid framelde dig igen.

© Rettighederne til alle de materialer, som du får adgang til på denne hjemmeside, tilhører Søren Bechmann og evt. de involverede forlag. Materialerne må frit gengives med behørig kildeangivelse. Dog må materialerne ikke gøres til genstand for selvstændig kommerciel udnyttelse.