backed by SDN

På kurset i servicedesign hjælper vi dig til at tænke som en designer. Og vi gør dig i stand til at projektlede servicedesignforløb.

Serviceydelser udgør en stor andel af samfundsøkonomien. Ny teknologi ændrer eksisterende serviceydelser og muliggør helt nye. Samtidig med at der simpelthen efterspørges bedre service­ ydelser og -oplevelser. Der er med andre ord tale om et fornyet fokus på service. Og der er brug for en fornyet tilgang til service. Det er udgangspunktet for vores åbne kursusforløb i servicedesign.

I forløbet kommer du til at arbejde med bl.a. servicebegrebet, service­ ydelsens natur, Design Thinking og Doing, design modeller, kreative metoder og brugerrejser.

Kurset henvender sig både til private og offentlige virksomheder.

Hvad får du med hjem?
Vi udbyder et forløb med en kombination af oplæg, øvelser og afprøvning af metoder i praksis: Alle vil komme til at arbejde med en gennemgående case, hvorpå vi afprøver modeller, metoder og værktøjer.

Online spor
Som kursist får du adgang til et online spor med supplerende materialer, video­oplæg m.m. Så har du en interesseret chef eller en nysgerrig kollega, kan de også få adgang og følge med i, hvad du er igennem på kursusforløbet. På den måde styrkes forbindelsen til dagligdagen – samtidig med at din læring stimuleres yderligere.

Hjemmearbejde
Der skal forventes et vist hjemmearbejde mellem kursusdagene. Erfaringen fra tidligere kurser er, at kursisterne skal regne med 3-­4 dages hjemmearbejde og forberedelse.

Materialer
Der udleveres en række materialer i forbindelse med kurset. Herunder litteratur, metodekort etc.

Deltagerprofil
Forløbet henvender sig både til dig der aldrig har hørt om servicedesign før – og til dig, der tidligere har snuset til disciplinen. Hvis servicedesign er helt nyt for dig, vil du forud for første modul modtage artikler m.v., der giver dig en introduktion.

Service Design Institute
Kursusforløbet udbydes af Service Design Institute (SDI), som hjælper organisationer med at skabe attraktive, effektive og anderledes serviceydelser på tværs af alle touchpoints. SDI’s aktiviteter omfatter også foredrag, workshops, seminarer og bogudgivelser.

Praktik

København
– åbent for tilmelding

Kursusstart 29. januar 2019
Derefter kursus den 26. februar, 19. marts, 2. april og 30. april.

Aarhus
– åbent for tilmelding

Kursusstart 30. januar 2019
Derefter kursus den 27. februar, 20. marts, 3. april og 1. maj.

Der undervises alle dage fra kl. 09:00 til kl. 16:00.

Pris
Pris kr. 27.500,- ekskl. moms

Undervisere

Søren Bechmann
Søren er grundlægger af Service Design Institute, forfatter og konsulent.

Mette Mikkelsen
Mette er designer, konsulent og adjungeret professor ved Designskolen i Kolding.

Frank Høedt
Frank står for grafisk facilitering og recording. Han kommer fra bl.a. LEGO.

Få ”Kunderejsen” som e-bog – helt gratis

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få straks adgang til at downloade e-udgaven af ”Kunderejsen” – 84 sider om kortlægning, design og implementering af kunderejser.

Jeg skriver om service, servicedesign, kunde- og brugerrejser samt ”service recovery”. Og jeg skriver alene, når jeg har noget på hjerte. Af samme grund udkommer nyhedsbrevet med ujævne mellemrum.

Du kan naturligvis til enhver tid framelde dig igen.

© Rettighederne til alle de materialer, som du får adgang til på denne hjemmeside, tilhører Søren Bechmann og evt. de involverede forlag. Materialerne må frit gengives med behørig kildeangivelse. Dog må materialerne ikke gøres til genstand for selvstændig kommerciel udnyttelse.