Konsulent

I Service Design Institute er vi overbeviste om at god service gør verden til et lidt bedre sted at være. Derfor hjælper vi private og offentlige organisationer med  at designe attraktive, effektive og anderledes serviceydelser – på tværs af alle touchpoints. Og vi gør det ved at arbejde med servicedesign, kunderejsen og klagehåndteringsprocesser.

Derudover er tilgangen baseret på en kombination af mangeårig erfaring,  sund fornuft og gennemarbejdet teori.

Kontakt os hvis du vil vide mere om, hvad vi kan gøre for din virksomhed. Læs mere om Service Design Institute.

Vi hjælper private og offentlige  organisationer
med at designe attraktive, effektive og anderledes serviceydelser
– på tværs af alle touchpoints.

Kunder siger…

Hilde Scroll Jespersen,
Bispebjerg Hospital:

”Søren har en fantastisk fin sans for hvor og hvordan detaljen virkelig kan gøre en forskel – og han kan både formidle den og efterleve den. Tak Søren, for hver gang at give din indsigt videre med så stort engagement, at man bagefter glæder sig til at kunne komme i gang med at spotte alle de steder, hvor man med en liiiige med en lille indsats kan gøre en stor forskel.”

Lene Ovesen,
SOS International:

”Søren Bechmann har en evne til at gøre det vanskelige enkelt. Han formår at motivere, engagere og aktivere både medarbejdere og ledere til at gøre en markant forskel, når det handler om service.”

Anne Sofie Forfang,
Nepcon:

”Søren smitter med sin begejstring for god kundeservice. Hans oplæg om service design – leveret med velvalgte cases og et supergodt greb om emnet – har inspireret os til en langt mere effektiv håndtering af vores kundeservice. Efter en workshop med Søren ved roret er service design blevet et fast omdrejningspunkt i vores arbejde med kunderelationer.”