Rådgivning

I rollen som kunder, brugere og borgere vil vi gerne have enkle, velfungerende serviceydelser. Men også gode oplevelser. Mange organisationer er efterhånden blevet opmærksom på de muligheder og potentialer, der er forbundet med at levere god service. Og langt de fleste medarbejdere vil også gerne levere god service. Men nogle gange mangler såvel organisationer som medarbejdere de helt konkrete redskaber til at levere den gode service. De redskaber bringer Service Design Institute på banen.

I Service Design Institute er vi overbeviste om at god service gør verden til et lidt bedre sted at være. Derfor hjælper vi private og offentlige organisationer med at designe attraktive, effektive og anderledes serviceydelser – på tværs af alle touchpoints. Vores tilgang er baseret på en kombination af mangeårig erfaring, sund fornuft og gennemarbejdet teori. Vi arbejder med afsæt i servicedesign – og har af samme grund den nødvendige dybe indsigt i såvel serviceydelsens natur som i “design thinking & doing”.

Desuden fokuserer vi på at udvikle helt konkrete metoder, redskaber og værktøjer, der er til at omsætte i handling. På onsdag!

Service Design Institute er først og fremmest en konsulentvirksomhed. Men aktiviteterne i instituttet omfatter også foredrag, facilitering af workshops, undervisning, kursusforløb og forlagsvirksomhed.

Vi tror på netværksorganisering. Kompetente personer og virksomheder med forskellige fagligheder er tilknyttet instituttet. Vi trækker på hinanden og lærer af hinanden. Og sammensætter arbejdsgrupper med afsæt i den konkrete opgave og den konkrete virksomhed.

Kontakt os hvis du vil vide mere om, hvad vi kan gøre for din virksomhed.

Personerne bag

Søren Bechmann
Søren er konsulent, grundlægger af Service Design Institute samt forfatter og foredragsholder.

2000px-Linkedin_icon.svg

Johanne Hornbek
Johanne er antropolog og projektleder i Service Design Institute.

Frank Høedt
Frank står for grafisk facilitering og visuel recording. Frank har en baggrund fra bl.a. reklamebranchen og LEGO.

Mette Mikkelsen
Mette er ass. partner, designer, konsulent og adjungeret professor ved Designskolen i Kolding.

Netværk

Carve hjælper offentlige og private virksomheder med at styrke samspillet mellem mennesker, teknologi og processer.

Go to web icon vector. Line website symbol.

Stradigi rådgiver om digitale strategier. Men kan også hjælpe til med at udforme og bistå i forbindelse med eksekvering.

Go to web icon vector. Line website symbol.

Vi hjælper private og offentlige  organisationer
med at designe attraktive, effektive og anderledes serviceydelser
– på tværs af alle touchpoints.

Kunder siger…

Hilde Scroll Jespersen,
Bispebjerg Hospital:

”Søren har en fantastisk fin sans for hvor og hvordan detaljen virkelig kan gøre en forskel – og han kan både formidle den og efterleve den. Tak Søren, for hver gang at give din indsigt videre med så stort engagement, at man bagefter glæder sig til at kunne komme i gang med at spotte alle de steder, hvor man med en liiiige med en lille indsats kan gøre en stor forskel.”

Lene Ovesen,
SOS International:

”Søren Bechmann har en evne til at gøre det vanskelige enkelt. Han formår at motivere, engagere og aktivere både medarbejdere og ledere til at gøre en markant forskel, når det handler om service.”

Anne Sofie Forfang,
Nepcon:

”Søren smitter med sin begejstring for god kundeservice. Hans oplæg om service design – leveret med velvalgte cases og et supergodt greb om emnet – har inspireret os til en langt mere effektiv håndtering af vores kundeservice. Efter en workshop med Søren ved roret er service design blevet et fast omdrejningspunkt i vores arbejde med kunderelationer.”

Få ”Kunderejsen” som e-bog – helt gratis

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få straks adgang til at downloade e-udgaven af ”Kunderejsen” – 84 sider om kortlægning, design og implementering af kunderejser.

Jeg skriver om service, servicedesign, kunde- og brugerrejser samt ”service recovery”. Og jeg skriver alene, når jeg har noget på hjerte. Af samme grund udkommer nyhedsbrevet med ujævne mellemrum.

Du kan naturligvis til enhver tid framelde dig igen.

© Rettighederne til alle de materialer, som du får adgang til på denne hjemmeside, tilhører Søren Bechmann og evt. de involverede forlag. Materialerne må frit gengives med behørig kildeangivelse. Dog må materialerne ikke gøres til genstand for selvstændig kommerciel udnyttelse.