“Kampagner.”

“Kampagner. – planlægning og gennemførelse” er en lærebog især henvendt til studerende på markedsføringsøkonom-uddannelsen. Bogen beskæftiger sig med den praktiske planlægning og gennemførelse af kommunikations-kampagner.

Bogen bevæger sig frem på en overskuelig og logisk måde, hvor man følger processen fra opsamling af en briefing over forberedelse, planning, budskabsudformning, kampagneudarbejdelse og præsentation til godkendelse, færdiggørelse, implementering, opfølgning og evaluering. Bogen indeholder en række tjeklister, der medvirker til at gøre processen yderligere overskuelig og let tilgængelig. Og det har været målsætningen at lave en anvendelig, enkel og realistisk beskrivelse af en del af det praktiske samarbejde mellem annoncør og bureau for på denne måde måske at ruste den studerende til en karriere på et reklamebureau eller i en marketingfunktion.

Hans Reitzels Forlag 2009
1. udgave, 1. oplag
120 sider
ISBN 978-8776-757-33-5
Køb bogen

Gratis download

Her kan du bl.a. se video og downloade artikler, præsentationer, indholdsfortegnelser og gratis kapitler.

Betingelser

Det kræver blot, at du indtaster navn og email-adresse. Dermed accepterer du også at modtage et nyhedsbrev, der udsendes med ujævne mellemrum. (Du kan naturligvis til enhver tid framelde dig igen.) Derefter er der gratis adgang.

© Rettighederne til alle materialer tilhører Søren Bechmann og evt. de involverede forlag.

Materialerne må imidlertid frit gengives med behørig kildeangivelse. Dog må materialerne ikke gøres til genstand for selvstændig kommerciel udnyttelse.

Få tre GRATIS kapitler…

boger-3-paa-stribeHvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev ved at udfylde boksen til venstre, får du straks adgang til første kapitel af hhv. “Servicedesign”, “Service er marketing” og “Gør kunden god igen” Du får i øvrigt også indholdsfortegnelser og forord. Samtidig med at du kan læse forskellige artikler og se præsentationer om service, servicedesign, kunderejser og håndtering af klager og utilfredse kunder.