“Account Handling 1.0”

I 2008 udgav Søren Bechmann “Account Handling 1.0″ som e-bog. Der er tale om en bog om projektledelse og den er resultatet af Sørens egne erfaringer fra reklambranchen samt en lang række samtaler med såvel reklamebureauer som annoncører om projektledelse. Bogen vover den påstand, at god projektledelse kan medvirke til god kvalitet, gode løsninger, færre fejl, god økonomi og dermed – i sidste ende – til tilfredse, glade og loyale kunder.

Målgruppen er ansatte på reklamebureauer i almindelighed og kontaktansvarlige i særdeleshed. Men mange udenfor reklamebranchen kan få fornøjelse af bogen. Der er ikke tale om en langhåret eller filosofisk bog om projektledelse. Der er tværtimod tale om en praktisk orienteret og umiddelbart anvendelig bog.

bog_0000_account-handling
Salget af bogen er indtil videre stoppet

Få ”Kunderejsen” som e-bog – helt gratis

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få straks adgang til at downloade e-udgaven af ”Kunderejsen” – 84 sider om kortlægning, design og implementering af kunderejser.

Jeg skriver om service, servicedesign, kunde- og brugerrejser samt ”service recovery”. Og jeg skriver alene, når jeg har noget på hjerte. Af samme grund udkommer nyhedsbrevet med ujævne mellemrum.

Du kan naturligvis til enhver tid framelde dig igen.

© Rettighederne til alle de materialer, som du får adgang til på denne hjemmeside, tilhører Søren Bechmann og evt. de involverede forlag. Materialerne må frit gengives med behørig kildeangivelse. Dog må materialerne ikke gøres til genstand for selvstændig kommerciel udnyttelse.