“Account Handling 1.0”

I 2008 udgav Søren Bechmann “Account Handling 1.0″ som e-bog. Der er tale om en bog om projektledelse og den er resultatet af Sørens egne erfaringer fra reklambranchen samt en lang række samtaler med såvel reklamebureauer som annoncører om projektledelse. Bogen vover den påstand, at god projektledelse kan medvirke til god kvalitet, gode løsninger, færre fejl, god økonomi og dermed – i sidste ende – til tilfredse, glade og loyale kunder.

Målgruppen er ansatte på reklamebureauer i almindelighed og kontaktansvarlige i særdeleshed. Men mange udenfor reklamebranchen kan få fornøjelse af bogen. Der er ikke tale om en langhåret eller filosofisk bog om projektledelse. Der er tværtimod tale om en praktisk orienteret og umiddelbart anvendelig bog.

bog_0000_account-handling
Salget af bogen er indtil videre stoppet

Gratis download

Her kan du bl.a. se video og downloade artikler, præsentationer, indholdsfortegnelser og gratis kapitler.

Betingelser

Det kræver blot, at du indtaster navn og email-adresse. Dermed accepterer du også at modtage et nyhedsbrev, der udsendes med ujævne mellemrum. (Du kan naturligvis til enhver tid framelde dig igen.) Derefter er der gratis adgang.

© Rettighederne til alle materialer tilhører Søren Bechmann og evt. de involverede forlag.

Materialerne må imidlertid frit gengives med behørig kildeangivelse. Dog må materialerne ikke gøres til genstand for selvstændig kommerciel udnyttelse.

Få tre GRATIS kapitler…

boger-3-paa-stribeHvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev ved at udfylde boksen til venstre, får du straks adgang til første kapitel af hhv. “Servicedesign”, “Service er marketing” og “Gør kunden god igen” Du får i øvrigt også indholdsfortegnelser og forord. Samtidig med at du kan læse forskellige artikler og se præsentationer om service, servicedesign, kunderejser og håndtering af klager og utilfredse kunder.